Element Wojny 4 776 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia Teraz, ShaDow_Pro napisał(a): Idę nawalać w BO6, bo mnie przekabacicie za chwilę No stary, są takie chwile w życiu, że nie wolno się zastanawiać, tylko trzeba działać. To jak przy pierwszym razie - jak już zaczniesz działać, to będzie dobrze, a jak będziesz się zastanawiał, to Ci opadnie. Czasem trzeba dać się ponieść chwili. Ile razy w życiu będziesz miał jeszcze okazję kupić kartę z serii RTX 50XX? No sam pomyśl - taka okazja już może się nie trafić. On o tym doskonale wie! 3
Zhao 589 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia 4 minuty temu, ShaDow_Pro napisał(a): Idę nawalać w BO6, bo mnie przekabacicie za chwilę 8
Spl97 1 293 Opublikowano 2 Stycznia Autor Opublikowano 2 Stycznia 6 minut temu, Zhao napisał(a): Jest i Wróżbita Maciej, wygrywając dzień .
Radio Tirana 1 052 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia The less you buy - the less you get 1 1 2
Element Wojny 4 776 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia Tak jak się to wszystko czyta, to aż się odechciewa kupować. Seryjnie, jeśli jakimś cudem zainwestuję w tego 5070Ti, to w kolejnej generacji mogą mnie pocałować w dupę.
Gret 558 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia 5 minut temu, Radio Tirana napisał(a): The less you buy - the less you get Idealna 70siątka z tej 80siątki 1
Spl97 1 293 Opublikowano 2 Stycznia Autor Opublikowano 2 Stycznia 8 minut temu, Radio Tirana napisał(a): Tu się zgadza, ostatnia prawdziwa 70 to była RTX 3070, potem zjazd w dół .
ODIN85 3 503 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia 32 minuty temu, ShaDow_Pro napisał(a): Teraz zdecydowałem że czas wymienić telefon, karta zostaje na lato + potem pewnie 9800X3D, daj mi wytrwać w silnej woli, dam radę Na jaki?
Brolly 765 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia (edytowane) Bez kitu wyjdę najlepiej kupując oled za 3 tys a te gpu to walić do maja XDDDDD Edytowane 2 Stycznia przez Brolly 2
King Arthas 97 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia Teraz, Brolly napisał(a): Bez kitu wyjdę najlepiej kupując oled za 3 tys a te gpu to walićdo maja XDDDDD Chyba lepiej kupić monitor i kartę w jednym czasie, co nie?
ODIN85 3 503 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia Teraz, Brolly napisał(a): Bez kitu wyjdę najlepiej kupując oled za 3 tys a te gpu to walićdld o maja XDDDDD Oled i 5090 to będzie najlepsze połączenie
Element Wojny 4 776 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia Ta, a Odin zasponsoruje wszystkim userom 5090. Z góry dzięki, masz u mnie piwo! 1
Godlike 880 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia (edytowane) 3 minuty temu, Brolly napisał(a): Bez kitu wyjdę najlepiej kupując oled za 3 tys a te gpu to walić do maja XDDDDD A nie lepiej od razu podłączyć tego Oleda do nowego lśniącego i pachnacego RTX5xxx? W Media Expert sa teraz raty lekkie jak piórko na 60 miesięcy Edytowane 2 Stycznia przez Godlike 1
galakty 3 341 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia 13 minut temu, Radio Tirana napisał(a): The less you buy - the less you get Masakra jakie rozwarstwienie 1
Brolly 765 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia 2 minuty temu, ODIN85 napisał(a): Oled i 5090 to będzie najlepsze połączenie Jak bym miał ochotę wrąbać się w 4k to owszem ale muszę zostać przy 1440p bo to nie moje pułapy cenowe Teraz, galakty napisał(a): Masakra jakie rozwarstwienie Modlę się żeby to był fejk z 5xxx tam. 1 minutę temu, Godlike napisał(a): A nie lepiej od razu podłączyć tego Oleda do nowego lśniącego i pachnacego RTX5xxx? Chcieć a moc to dwie różne sprawy
cichy45 607 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia 2 minuty temu, galakty napisał(a): Masakra jakie rozwarstwienie Jensen oddziela bogatych od bogatszych 3
ShaDow_Pro 566 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia 7 minut temu, ODIN85 napisał(a): Na jaki? Zastanawiam się nad S24U i OP 12.
Gret 558 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia Takie pozycjonowanie 5080 to też duża zasługa braku konkurencji
Godlike 880 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia 4 minuty temu, Brolly napisał(a): Chcieć a moc to dwie różne sprawy No to chwilowka albo bocian pomogą 2 1
Brolly 765 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia 6 minut temu, Godlike napisał(a): No to chwilowka albo bocian pomogą Normalnie to bym wzial w raty ale jestem tak zakredytowany że nie dostanę nawet nic za 100 zł przez najbliższe 2 lata nawet płacę po terminach to co mam xd 2 1
Smalec 1 551 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia 13 minut temu, Godlike napisał(a): No to chwilowka albo bocian pomogą RRSO 5090% 1 3
Brolly 765 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia 1 minutę temu, Smalec napisał(a): RRSO 5090% Tylko raty zero w sklepie
Rekomendowane odpowiedzi