Brolly 765 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia 3 minuty temu, Element Wojny napisał(a): Liczę na extra 50 klatek w każdej grze. 1
Element Wojny 4 775 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia To ja też chcę 50 extra klatek w każdej grze, nawet takiej która nie obsługuje DLSS. Niech AI jakoś to wykombinuje.
lukadd 2 913 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia Na pewno dojdą jakieś extra fake klatki. W końcu nvidia musi coś mieć co pokaże na słupkach
Kadajo 7 412 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia To ja się trochę wybije ze swoimi. CHCE PORZĄDNE GRY, Z DOBRA OPTYMALIZACJA W DNIU PREMIERY ... No dobra to już łatwiej zrobić nowego RTX'a... 1 1 1
Element Wojny 4 775 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia Teraz, Kadajo napisał(a): CHCE PORZĄDNE GRY, Z DOBRA OPTYMALIZACJA W DNIU PREMIRY ... Wymagający jesteś. Za chwilę będziesz miał KCD2, a tutaj to niestety musisz cofnąć się do Veilguarda 1 1
Element Wojny 4 775 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia Teraz, Reddzik napisał(a): Ja czekam na FSR 4 Spamer! Nie ten temat! 2
Spychcio 802 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia Oby tylko zegary 5070Ti były jak najwyższe...3,2GHz+
Brolly 765 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia (edytowane) 3 minuty temu, Reddzik napisał(a): Ja czekam na FSR 4 Ja czekam aż gry będą na tyle zoptymalizowane a sprzęty na tyle wydajne (w cenach dla ludzi) aby grać 60 fps + w 4k bez ulepszaczy na 60 fps + na ultra z PT Edytowane 3 Stycznia przez Brolly 1
sideband 1 775 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia 18 minut temu, lukadd napisał(a): UV się zawsze robi. Ja ogólnie będąc pesymistycznie od początku nastawiony do tych gpu na lekko przypudrowanym procesie i tak obstawiałem dla 5090 raczej 500W max 550. To są dalej ploty, zobaczymy. Do premiery spadnie do 500W Majster straszył ludzi 800W przy poprzedniej generacji
Element Wojny 4 775 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia Teraz, Spychcio napisał(a): Oby tylko ceny 5070Ti były jak najwyższe...6 tysięcy+ No no, widzę że kolega ostro wczoraj balował! 1
Spychcio 802 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia 1 minutę temu, Element Wojny napisał(a): No no, widzę że kolega ostro wczoraj balował! Nie powinno się zmieniać treści posta... 1
Gret 557 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia 4 minuty temu, Brolly napisał(a): Ja czekam aż gry będą na tyle zoptymalizowane a sprzęty na tyle wydajne (w cenach dla ludzi) aby grać 60 fps + w 4k bez ulepszaczy na 60 fps + na ultra z PT to się już nie wydarzy 1
Element Wojny 4 775 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia (edytowane) 2 minuty temu, Spychcio napisał(a): Fajny gość z Ciebie! No z Ciebie też! Pozdrawiam! Edytowane 3 Stycznia przez Element Wojny
Fenrir_14 825 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia (edytowane) 20 minut temu, Kadajo napisał(a): Ciekawy jestem czy Nvidia zaryzykowała robiąc DLSS 4 jako ex dla 5 generacji Na początku na pewno tak będzie. Pokażą przecież wykres gdzie będzie skaler wydajności w Ray Tracingu i na dole będzie "with DLSS 4.xx" I na tym wykresie 5080 będzie miała wydajność wyższą o 25-30% od 4090 w RT, a może i więcej zaryzukują 🤣 Typowa propaganda dla oszołomów haha. Edytowane 3 Stycznia przez Fenrir_14 1
Element Wojny 4 775 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia No dobra, a teraz na poważnie - ma ktoś cennik na wszystkie modele 5070Ti?
Reddzik 2 775 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia 2 minuty temu, Element Wojny napisał(a): No z Ciebie też! Pozdrawiam! You're breathtaking 1
Kadajo 7 412 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia 4 minuty temu, Fenrir_14 napisał(a): Na początku na pewno tak będzie. Pokażą przecież wykres gdzie będzie skaler wydajności w Ray Tracingu i na dole będzie "with DLSS 4.xx" I na tym wykresie 5080 będzie miała wydajność wyższą o 25-30% od 4090 w RT 🤣 Typowa propaganda dla oszołomów haha. Ale co oni tam mogą dodać, przecież od 3 generacji reklamują te swoje RTX'y jako AI solution i teraz nagle wcisną ludziom ze jednak to dopiero 5 seria może w AI w grach ? A co jeśli DLSS 4 wyląduje wszędzie tylko po portu na RTX 5xxx będzie działał najlepiej ? To by było najbardziej porządne rozwiązanie. I nikt by już Nv nie zarzucił, że odcina się od poprzednich generacji. Przy RTX 4xxx to przeszło, bo FG faktycznie zadziałał. Ale drugi raz, ludzie się zagotują... chyba 1
cichy45 607 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia 4 minuty temu, Element Wojny napisał(a): 5 minut temu, Spychcio napisał(a): Fajny gość z Ciebie! No z Ciebie też! Pozdrawiam! 1 1
TheMr. 2 606 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia 1 minutę temu, Element Wojny napisał(a): No dobra, a teraz na poważnie - ma ktoś cennik na wszystkie modele 5070Ti? Taka szklana kula będzie Cię kosztowała. Teoretycznie, jeśli 5070Ti będzie tak blisko 5080 a u NV nie liczy się półka tylko wydajność, to 5070Ti wyższe modele mogą być nawet po 999$.
Spychcio 802 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia 2 minuty temu, Reddzik napisał(a): You're breathtaking Keanu ma koszulke z Red Devilem, ewidentnie fan AMD 1
ODIN85 3 502 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia 23 minuty temu, Element Wojny napisał(a): Liczę na extra 50 klatek w każdej grze. A FG 2.0 gdzie?
DżonyBi 1 971 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia 14 minut temu, Element Wojny napisał(a): Za chwilę będziesz miał KCD2 Tez czekam, ale tam chyba nie bedzie PT?
TheMr. 2 606 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia 39 minut temu, Spychcio napisał(a): Znając Nvidie + brak konkurencji to wolą oszczędzać i podnosić marżę ile sie da. Dlatego są z procesem tak do tyłu(5nm). Z procesem są do tyłu również przez TSMC. Miał niestety ale opóźnienie. Wczesne 3nm jest pewnie na podobnym poziomie kosztów jak doszlifowane 5nm. Albo różnicę już są niewielkie.
Rekomendowane odpowiedzi