Ja bez bicia przyznaję się, że czekam na prezentację pani Lisy, ale to mnie bardziej ciekawi niż pan Kurteczka, który raczej celuje w High End cuda dla graczy z wypchanymi na "zielono" kieszeniami.
Mógłby ryzykować w stanach gdzie mogę rozbebrać kartę bez utraty gwary. W polszy to ja się modliłem aby po miesiącu nie mięć pump-outa pasty i szarpania się z RMA bo do 115 stopni jest cool a że wentyle idą na pełnej ladacznicy a dobre biny do boostu skończyły się przy 85 stopniach to nie jest ważne Żryj gruz i ciesz się szrotem za parę koła Na XFX nie narzekam przez 1.5 roku karta nie straciła mi nawet złotówki na wartości dałem 4.3k z shipem i dalej tyle stoi a zakładałem, że po roku będzie latać najwyżej za 3k zł. Jak coś to nie neguje tego co tam Asrock wystrugał ot podejrzewam infestacje niektórych fabryk hindusami na co by wskazywał ciągły problem z QC kart
@Pitt_34, ja pisałem o wydajności w grach właśnie porównując do 13/14 generacji Intel'a. To powinno być dla ciebie logiczne skoro pisałem, że najważniejsza jest wydajność w programach. Nie próbuj mi wmówić, że ja każdemu bym polecił ten procesor. Tak samo ty nie poleciłbyś każdemu 9800X3D.
Rekomendowane odpowiedzi