tgolik 547 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia 5 minut temu, Brolly napisał(a): Żeby nie było jaj że nie pokażą nowych 5xxx jak amd Nie kracz, chociaż??? RTX 4070 Super S?
z1k 43 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia 4 minuty temu, Umpero napisał(a): 15k PLN za 5090 dzisiaj spokojnie pęknie za nie referenty tak, za frajer edyszyn stawiam 10/11k
Element Wojny 4 776 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Na 100% pokażą 50XX mobilne. Desktopowe... tutaj nie jestem pewien. Może coś ogłoszą, ale bez szczegółów, detali, cen.
tgolik 547 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Zawsze byłem napalony na Frajer Edition. Może uda się tym razem?
cichy45 607 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Odechciało mi się oglądać tej prezentacji o 3:30 po tej porażce co odwaliło AMD 1
Element Wojny 4 776 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia 5090 AI Frajer Edition ? Pewnie z 14k.
RTX4090 358 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia będzie premiera 5080 oraz 5070 TI na 100 % na 99% dostaniemy wzmiankę o 5090 która pojawi się w lutym Dowiemy się też o DLSS 4.0 Miałem racje żę AMD to będzie porażka, będę mieć rację z NV
Godlike 880 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia 8 minut temu, Brolly napisał(a): Żeby nie było jaj że nie pokażą nowych 5xxx jak amd Pewnie pokażą ale przy okazji jak dowala ceny to ci sie tego ogladania odechce
Kadajo 7 414 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Czy Nvidia kiedykolwiek tak późno pokazywała nowe GPU ? Nie wydaje mnie się Smród tego wszystkiego już sięga zenitu, ale będzie pompa o 3:20
tgolik 547 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Teraz, cichy45 napisał(a): Odechciało mi się oglądać tej prezentacji o 3:30 po tej porażce co odwaliło AMD Nie odechciało, tylko bierz dodatkowe pół etatu.
Brolly 765 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Teraz, Kadajo napisał(a): ale bedzie pompa o 3:20
RTX4090 358 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Teraz, Kadajo napisał(a): Czy Nvidia kiedykolwiek tak późno pokazywała nowe GPU ? W USA będzie 18:30 to najlepsza godzina. 1 1
JeRRyF3D 1 726 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia (edytowane) 1 minutę temu, PiPoLiNiO napisał(a): Ciekawy dzień. Intel R.I.P., AMD R.I.P. 1 minutę temu, Kadajo napisał(a): Czy Nvidia kiedykolwiek tak późno pokazywała nowe GPU ? Nie wydaje mnie się Smród tego wszystkiego już sięga zenitu, ale będzie pompa o 3:20 Ale jaja. Faktycznie śmierdzi. AMD nawet słowa o GPU !!! Edytowane 6 Stycznia przez JeRRyF3D
Doamdor 1 794 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia 2 minuty temu, cichy45 napisał(a): Święty Jensenie, ufam dla ciebie O mój Panie czekam na twoje dzieło w postaci RTX 5090. 1
Umpero 979 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia No to teraz jesteśmy w głębokiej dziurze Jensena 1
lukadd 2 913 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia (edytowane) 2 minuty temu, Kadajo napisał(a): Czy Nvidia kiedykolwiek tak późno pokazywała nowe GPU ? Nie wydaje mnie się Ale to nie ma nic wspólnego z późno czy nie późno. W LA jest wtedy ~18 wieczorem, jak pokazywali Ampere na Gamesconie to też było wieczorem lokalnego czasu. Nam pasowało, ale w innych zakątkach świata ludkom już nie koniecznie Edytowane 6 Stycznia przez lukadd
Kadajo 7 414 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Teraz, RTX5090 napisał(a): W USA będzie 18:30 to najlepsza godzina. Pamiętam ze pokazy Nvidii zawsze oglądałem o 15 czy 18... Śmierdzi, powtarzam śmierdzi to bardzo. 1
Element Wojny 4 776 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Teraz, Kadajo napisał(a): Pamiętam ze pokazy Nvidii zawsze oglądałem o 15 czy 18... Śmierdzi, powtarzam śmierdzi to bardzo. Zgadzam się. 1
z1k 43 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Zaraz magicznie 5070 TI zamieni się z 5080 a 5080 z 5090
RTX4090 358 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia 1 minutę temu, Kadajo napisał(a): Pamiętam ze pokazy Nvidii zawsze oglądałem o 15 czy 18... Śmierdzi, powtarzam śmierdzi to bardzo. Zobacz tylko gdzie były premiery, teraz masz w głębokiej USA, w najlepszym wieczornym czasie.
Spychcio 802 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Po konferencji AMD pozostaje Nvidii konkurawać samej ze sobą... oj kiepsko to wygląda
Kadajo 7 414 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Teraz, RTX5090 napisał(a): Zobacz tylko gdzie były premiery, teraz masz w głębokiej USA, w najlepszym wieczornym czasie. Ale dlaczego ? Jak na razie zaczyna się wyjaśniać dlaczego, bo nikt nie ma nic ciekawego do pokazania. I właśnie dlatego nie było żadnych przecieków.
Brolly 765 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia 2 minuty temu, Spychcio napisał(a): Po konferencji AMD pozostaje Nvidii konkurawać samej ze sobą... oj kiepsko to wygląda 2
Element Wojny 4 776 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Teraz, Kadajo napisał(a): Jak na razie zaczyna się wyjaśniać dlaczego, bo nikt nie ma nic ciekawego do pokazania. I właśnie dlatego nie było żadnych przecieków. A wiesz że możesz mieć rację? Już info o braku biosów do kart 50XX był alarmujący, bo to znaczy że nikt nie ma nawet żadnych benchmarków. Kurteczka seryjnie może zapodać jedynie ogólne info i tyle.
Rekomendowane odpowiedzi