Skocz do zawartości

RTX 50x0 (Blackwell) - wątek zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, JeRRyF3D napisał(a):

A ja się pytam - gdzie są rodzice?!
Tfuu! Moderatorzy!?

Przecież to są jakieś turbo jaja! Komórkę zalewa mi 1534 postów / info o "nowej treści" w wątku i czytam jakieś wysrywy & przedszkolne przepychanki grupy kolesi.
O GPU, co setny post.

Ogarnijcie się, błagam, bo to zaczyna być żałosne.
Żeby się nie wkurwiać, trzeba opuścić (?) / odsubskrybować wątek, który potencjalnie chciałby się czytać?

Nie płacz i się zdecyduj czy chcesz czytać wątek czy nie. Nie będziemy pisać tylko tego co Ty chcesz czytać. To nie jest koncert życzeń.  Będziemy psioczyć na karty, mierzyć kto ma dłuższą itp

Edytowane przez RtxOn
  • Upvote 1
Opublikowano
2 minuty temu, RtxOn napisał(a):

Nie płacz i się zdecyduj czy chcesz czytać wątek czy nie. Nie będziemy pisać tylko tego co Ty chcesz czytać. To nie jest koncert życzeń.  Będziemy psioczyć na karty, mierzyć kto ma dłuższą itp

Dokładnie pisz dalej te swoje farmazony. Super się czyta serio. Bez Ciebie to forum nie ma sensu 

• Thanks 1
Opublikowano
8 minut temu, RtxOn napisał(a):

No Ty niedługo nie będziesz :E

Opublikowano (edytowane)
23 minuty temu, RtxOn napisał(a):

Poczytaj wszystkie moje posty z dzisiaj, w jakim kontekście to użyłem też już wyjaśniłem chociaż myślałem ze nie musze bo większość zrozumie o co biega w tamtym momencie i użyłem 150 bo nie chciałem was obrazić. Gdybym napisał że mam iq świecącej żarówki w dzień a wyjaśniam każdego gościa to wy musielibyście byc głupi a tak napisałem że mam 150 to wy możecie mieć hipotetycznie 140. o kartach też pisze. 

Dokładnie miałem pisać. Raz że LC mi się nie podoba to dwa że niewiele wnosi. Temp i ciszę mam bez LC. 

Różne są żarówki
Screenshot2025-03-11092812.thumb.png.cf60912012d94a841ae6285a5a1423a0.png
Screenshot2025-03-11092911.thumb.png.6db9339089c023c4402d2ae18c8b8bec.png

20,000 Watt Light Bulb Test

Edytowane przez maxmaster027
Opublikowano
11 minut temu, RtxOn napisał(a):

Nie płacz i się zdecyduj czy chcesz czytać wątek czy nie. Nie będziemy pisać tylko tego co Ty chcesz czytać. To nie jest koncert życzeń.  

Ogarnij się chłopie. Jak wchodzę do kawiarni na kawę, to chcę kawę, a nie kebaba! Czy mam jeść, co podali, bo to nie koncert życzeń?
Po to forum ma 1000 wątków, by swoje mądrości kierować w konkretne miejsca. Inaczej mógłby być to jeden wspólny wór o nazwie = ITH, a nie jest.
Przestań błaznować i "dorośnij" mentalnie.

• Upvote 1
Opublikowano
Teraz, Mar_s napisał(a):

@RtxOn Czy zamierzasz dalej tworzyć ten swój spam?

I pytanie do społeczności, chcecie ten spam czytać? Bo po raportach wnoszę że nie za bardzo.

Ale ja piszę na temat tylko może za bardzo przeceniam inteligencję innych i potem muszę tłumaczyć rzeczy które powinny być oczywiste tak jak z tym iq. Ok rozumiem ostrzeżenie. Będę pisał na temat ale bardziej łopatologicznie. 

Opublikowano

Teraz to dopiero zobaczycie moje iq. W temacie oczywiście mojego nowiutkiego rtx 5080, starej 4090. Do porzygu będziecie czytać obundervoltingu, cudownych temperatur itp. Nie wygracie. Także 5080 jest bardzo dobra karta, 3200mhz wyciągam na luzie. 

Opublikowano
1 minutę temu, Zachy napisał(a):

@Tester Wrażeń

Ty masz monitor 3440x1440 240Hz i na nim CI cewy graja nawet na pulpicie?

czy testujesz na 4k z jakims wyzszym odswiezaniem tez?

Mam monitor 2560x1440 240hz i w natywie nie gra. Jak daje DLDSR 2,25 to bodajze na 4K wskakuje i wtedy juz bzyczy i nie ma roznicy czy dam 240, 144, 120 - chyba, ze 60 to wtedy cisza

Opublikowano
Godzinę temu, JeRRyF3D napisał(a):

Tfuu! Moderatorzy!?

Przecież to są jakieś turbo jaja! Komórkę zalewa mi 1534 postów / info o "nowej treści" w wątku i czytam jakieś wysrywy & przedszkolne przepychanki grupy kolesi.
O GPU, co setny post.

Ominela mnie znowu jakas drama? ... ktos pojechal w Bieszczady? Ktos kogos lal kijem? Jakies sprosne teksty?  Hmm? 

52 minuty temu, RtxOn napisał(a):

Ty bankowo masz krotsza, that's what she said. 

Opublikowano (edytowane)

Admin już wie że dalej tęsknicie, zaczepiacie i chcecie pojedynków na iq. Takze najpierw zaczepiaja a potem zgłaszają. To mnie obrzydza, ani jednego postu nie zgłosiłem. Dlatego sam odchodzę. PS żeby żadna dziewczyna nie zgłosiła to dodam na temat rtx 5080 rulez. 4090 też a 5090 do wora. Elo panienki 

Edytowane przez RtxOn
  • Thanks 2
Opublikowano (edytowane)

Znowu @RtxOn z banem, szkoda, mnie bawi jego sposob pisania, np to:

28 minut temu, RtxOn napisał(a):

Teraz to dopiero zobaczycie moje iq. W temacie oczywiście mojego nowiutkiego rtx 5080, starej 4090. Do porzygu będziecie czytać obundervoltingu, cudownych temperatur itp. Nie wygracie. Także 5080 jest bardzo dobra karta, 3200mhz wyciągam na luzie. 

Toc to zloto jest przeciez, zabawe zabraliscie - Ci co go zglaszali :D

/EDIT

Cos mi sie pokickalo, chyba tylko jakies posty wyczyscil @Mar_s

Edytowane przez Tester Wrażeń
Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Tester Wrażeń napisał(a):

Mam monitor 2560x1440 240hz i w natywie nie gra. Jak daje DLDSR 2,25 to bodajze na 4K wskakuje i wtedy juz bzyczy i nie ma roznicy czy dam 240, 144, 120 - chyba, ze 60 to wtedy cisza

ok ja mam 3440x1440 i 240hz, nawet z fps na 300-500 nic u mnie nie slychac :)

musze sprobowac jeszcze 5k x 2,5k moze ustawic i sprawdzic :D

Edytowane przez Zachy
  • Upvote 1