jak przejdzie occt 3d godzinę to odpal tryb CPU + RAM bez zmieniania innych opcji w tym trybie i zostaw na kolejną godzinę
bluescreenview - megawrzuta.pl/njtc4cq5
OCCT sie robi, na razie bez problemow.
glupia sprawa, nie jestem w tanie sciagnac bluescreenview. Probuje dwoma roznymi przegladarkami i telefonem, w tle szukam wirusow. przycisk download na stronie nie dziala.
https://bluescreenview.org/#
Hmm... Ciekawe jak ma się CNN z RR do FSR4 z odszumianiem Redstone?
Ogólnie RT będzie miało sens dopiero na następnej generacji konsol, gdy zupełnie zrezygnują z dobrze zrobionego normalnego oświetlenia, przynajmniej w dobrych grach. Teraz gier wartych włączenia RT i przejścia jest tyle co kot napłakał, szczególnie gdy wydajność ma być uzasadniona.
Ale co wy z tym, że ja czegoś chcę albo nie? Ja nie mam nic do Ukraińców. Nie pracuję przy taśmie, a nawet jakbym, to nie jestem małym, zakompleksionym Polaczkiem - oo bo ten ma więcej..... Dlaczego ciągle i ciągle dyskusja się przenosi na wymiar osobisty? Nie mnie to przeszkadza, ale braun ma 11% i za moment przegoni Mentzena. Szykują się nad Polskę ciemne chmury, a jak nam zniszczą kraj to jeden z drugim będzie się ze mnie wyśmiewał, że nie wiem co to imigracja zarobkowa?
Ale mam wrażenie, że jaka partia taki elektorat. Macie wyje....e co się stanie z Polską. Zresztą część z was nawet tu nie mieszka... Stronie liberalnej jak i jej elektoratowi tak naprawdę nie zależy... Smutne... Dlatego też przegrał Trzaskowski... Natomiast z 2 strony są mocno zdeterminowani ludzie...
Te odniesienie w moim poście mimo, że ciebie zacytowałem to nie do ciebie Gordon tylko generalnie do całej opcji liberalnej w tym wątku typu: camisy, themr i bergerscy
Rekomendowane odpowiedzi