tgolik 597 Opublikowano 17 Grudnia 2025 Opublikowano 17 Grudnia 2025 (edytowane) Spodziewali się ideału i teraz są rozczarowani. A to tylko zwykła gra.... Edytowane 17 Grudnia 2025 przez tgolik
reddy 166 Opublikowano 17 Grudnia 2025 Opublikowano 17 Grudnia 2025 A to jeszcze nie naprawili gości blokujących przejścia?
raziel88 36 Opublikowano 20 Grudnia 2025 Opublikowano 20 Grudnia 2025 Czy cokolwiek jeśli chodzi o sztuczną inteligencję naszych przeciwników poprawiło się czy nadal używają kronusa i widzą nas przez zarośla w ciemnościach?
krzysiek_1990 97 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia https://planetagracza.pl/stalker-2-dodatek-fabularny-platne-dlc-zapowiedziane/
Crew 900 1 137 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia "Serce Czarnobyla" w którym nawet nie zbliżyliśmy się do elektrowni, ale płatne dlc które daje taką możliwość ... Ktoś widzi jakąś sprzeczność ? 1
PaVLo 991 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia Mam nadzieję, że posiadacze premierowej wersji limitowanej, dostaną dodatek za darmo 1
Kakarotto 749 Opublikowano 4 Stycznia Opublikowano 4 Stycznia 17 godzin temu, PaVLo napisał(a): Mam nadzieję, że posiadacze premierowej wersji limitowanej, dostaną dodatek za darmo 7
maras2574 1 001 Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia W dniu 3.01.2026 o 19:09, PaVLo napisał(a): Mam nadzieję, że posiadacze premierowej wersji limitowanej, dostaną dodatek za darmo A posiadacze wersji zwykłej, zwrot przynajmniej połowy kasy za ten nie naprawiony do dzisiaj bubel 1
PaVLo 991 Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia 9 godzin temu, maras2574 napisał(a): A posiadacze wersji zwykłej, zwrot przynajmniej połowy kasy za ten nie naprawiony do dzisiaj bubel Za Windowsa też taką petycję wysyłałeś? 2
trybcio86 78 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Jak ja tej gry nienawidze ! Dlaczego w tym gownie nie da sie wylaczyc emisji. Nie moge wykonac misji (glownej) bo na bagnach nie ma gdzie sie schowac a dopadla mnie emisja szopy z drewna nie chronia przed emisja to jest tak popier... ze az sie odechciewa grac. 2
ODIN85 3 759 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Tam musisz biegnąć aż do podziemnego bunkra.
Rekomendowane odpowiedzi