Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, Kelam napisał(a):

Panowie ja sobie wcześniej dziś oblukałem nieco i czy ja jestem ślepy, czy oni zrobili jeszcze większy downgrade grafiki na tym materiale z nv w stosunku jak było pokazane kilka tygodni temu?

Tak, a o co chodzi? Może i grafika gorsza, ale za to wymagania wzrosły!

• Like 1
  • Haha 1
  • Sad 1
Opublikowano
Teraz, JeRRyF3D napisał(a):

Graficznie IMO nie jest porywająco zupełnie, a jak wziąć pod uwagę wymagania, to jest wręcz słabo.
Nie oceniam klimatu / grywalności, tylko to, co widzę.

No zobaczymy. Jeszcze dziś się wyjaśni, a i na forum też coś wrzucą do topicku ze skrinami z gier. 

Opublikowano
Cytat
  • Performance is terrible, even with a 4090 using DLSS Performance
  • Awful texture pop-in.warping
  • Lighting is regularly busted
  • Reflections are glitchy
  • Light sources often don't work correctly (many areas that are clearly supposed to be properly lit are just black as if there's no light on)
  • NPCs and objects often glitch and just float in mid-air
  • UI elements flicker in and out for no apparent reason
  • NPCs will regularly stand on top of eachother during cutscenes
  • Weapon audio cuts out regularly and just straight up doesn't make any sound
  • Positional audio is completely borked and is completely inaccurate
  • Enemy AI is poor
  • When you complete an objective, it oftentimes won't update in the UI so you are unable to see that it's actually been completed
  • Map markers are regularly inaccurate (such as where stashes are, etc..), leading you to completely inaccurate locations
  • Stealth is totally busted; enemies can see you through walls

• Haha 1
  • Sad 2
Opublikowano
2 minuty temu, Alek_M napisał(a):

Ktoś zamawiał grę w RTV Euro i już odebrał, bo ja nadal czekam na SMS z infem o odbiorze?

Większość sklepów dostała dzisiaj. Możliwe, że dany salon ma dużą dostawę i jeszcze przyjmują. 

Opublikowano
1 minutę temu, ODIN85 napisał(a):

To nie mogło być premiery w marcu?:E

Nie bo przez tą wojne i zawieruchy z tym związane już tyle razy przekładali, że szok:E Jednak fakt, że to by wyszło grze tylko na lepsze bo 3 miechy to sporo na wstępne łatanie.

Opublikowano

Jestem ciekaw jak to będzie działać z "optymalizacją" od DF, czy kogoś innego, zapewne DLSS Balans może trochu pomóc, ale tych dropów i tak nie da się zniwelować, więc być może trzeba będzie ograniczyć fps do 30-40fps odpalić pada i tak grać.

Opublikowano

Problemy techniczne, bugi, crashe, to wszystko można załatać. Kiepskich dialogów, infantylnej atmosfery i postaci, płytkich zadań pobocznych, tego nie naprawisz. No, ale to nie temat o Veilguard. :E

• Like 2
  • Haha 1