dawidoxx 97 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu (edytowane) 1 minutę temu, aureumchaos napisał(a): No graficznie nie powala... Taki stalker 1 z modami... Serio tak kijowo wygląda? Grasz na low czy co? 😁 Edytowane 18 godzin temu przez dawidoxx 1
ODIN85 370 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu 26 minut temu, dawidoxx napisał(a): Mnie to zastanawia Ilu tu na forum mamy prezesów, bo co premiere są jednostki, które w środku tygodnia są w stanie robić nocki i grać jeszcze w dzień i tak w kółko przy każdej premierze Wystarczy robić w ochronie. 10 dni w pracy,reszta wolna 3
Alek_M 11 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu Ale mnie ten RTV agd wqrwi*, wybrałem odbiór gry na dzisiaj i do tej pory żadne info o odbiorze nie przyszło. Podejrzewam, ze jakiś pracownik sklepu zajumał sobie moją kopię i teraz ja ogrywa. 2
Kelam 690 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu @ODIN85To tym nie masz gdzieś w robocie ukrytej kanciapy z podłączonym kompem? Łeee.
noah 9 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu Jako ilu każdy z nas to prezes , prawdziwy prezes nie pyta się żony czy może zagrać on wie bez pytania ,że nie może. 2
Frog67 89 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu No krew mnie zaleje nie moge biegać w grze probowałem przypisać pod inne przyciski i nic dalej sobie idzie powoli!
ODIN85 370 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu 1 minutę temu, Kelam napisał(a): @ODIN85To tym nie masz gdzieś w robocie ukrytej kanciapy z podłączonym kompem? Łeee. W robocie filmy i seriale.Granie w domu 1
dawidoxx 97 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu 2 minuty temu, ODIN85 napisał(a): Wystarczy robić w ochronie. 10 dni w pracy,reszta wolna Czemu nie włożysz tam na stróżówkę komputera? 😁
DITMD 118 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu 28 minut temu, Totek napisał(a): Raczej bananowe dzieci Z nich takie dzieci jak ci z Misia "do nagonki"
lamparcicho 254 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu @aureumchaos No to lipton Jak coś będę wiedział to dam tutaj znać, na obecną chwilę znalazłem jedynie to: https://steamcommunity.com/app/1643320/discussions/0/4626980689722521928/ Także coś jest na rzeczy 1
Necronom 44 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu @Alek_M Też czekam do jutra Czyli tabelka nie za bardzo się pokrywa? No kto by się spodziewał
MJRegul 56 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu Wiecie co? Graficznie mi się gra bardzo podoba. Własnie w wiosce dopadła mnie burza i wiatr i pioruny, coś przepięknego jak to wygląda.
ODIN85 370 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu 1 minutę temu, dawidoxx napisał(a): Czemu nie włożysz tam na stróżówkę komputera? 😁 Kontrole czasem mam a tableta szybko się chowa 5 1
Kelam 690 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu 2 minuty temu, ODIN85 napisał(a): Kontrole czasem mam a tableta szybko się chowa
aureumchaos 81 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu Wygląda jak stalker 1 z modem jakiś, taki half life 1.5 wizualnie Zaraz mnie szlak trafi z tą latarka, no jak nie można zmienić klawisza od latarki, co oni tam pili jak setting i robili? 1
reddy 27 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu 11 minut temu, blabla123 napisał(a): A może xklocka kupię? Da radę pograć na K+M? Ktoś coś? Jest wsparcie k+m, ale nie testowałem bo mam obecnie tylko klawe na ps/2
blabla123 51 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu @MJRegul Dasz radę sprawdzić czy działa klawa i myszka na klocku?
Spychcio 263 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu 9 minut temu, Frog67 napisał(a): No krew mnie zaleje nie moge biegać w grze probowałem przypisać pod inne przyciski i nic dalej sobie idzie powoli! Idzie biegać. Obadaj dokładnie:))
Devils1100 3 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu (edytowane) Już widzę błąd z FrameGen, swiruje coś po zgonach, gra zaczyna chodzić w 25-27 fps-ach Po wyłączeniu FrameGen FPS się stabilizuje, a po wyłączeniu całkiem gry wraca normalnie. Ehh. Edytowane 17 godzin temu przez Devils1100 1
Kelam 690 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu @maras2574Wyraźnie napisałem, żeby nie podpuszczać na tym tle. Niech se grają 24/7 i tak alka z gola nigdy nikt nie pobije pod tym względem. e: Peak 86k. Ale coraz wolniej leci boost.
Zas 31 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu 10 minut temu, Alek_M napisał(a): Ale mnie ten RTV agd wqrwi*, wybrałem odbiór gry na dzisiaj i do tej pory żadne info o odbiorze nie przyszło. Podejrzewam, ze jakiś pracownik sklepu zajumał sobie moją kopię i teraz ja ogrywa. Biorąc pod uwagę ilość problemów, to chyba można napisać, że zajumał, a teraz "karma wraca"
sniper76 42 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu Przeszedłem pierwszą misję i jak dla mnie jest konkret 👌🙂 wszystkie ustawienia w prawo. 1
Rekomendowane odpowiedzi