JeRRyF3D 267 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu 2 minuty temu, MJRegul napisał(a): 99888 graczy na Steamie, zaraz pęknie 100k Zaraz się dołożę... 19 min. 1
Art385 54 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu 13 minut temu, MJRegul napisał(a): Znalazłem rozwiązanie na grę z 6GB Vram 4:3 to jest to Kurde wygląda jak POV pijackiego zvidu ruskiego na ukrainie 3
Ali 57 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu 12 minut temu, wrobel_krk napisał(a): @AliMoże nie biegasz:) no wlasnie sporo, w tej wiosce co niby mialo tak ciac to tez bylem i... wcale nie bylo tak zle ;d
lamparcicho 254 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu 6 minut temu, enzo napisał(a): Patrzę na to jak gra hula i z pykania pod kołderką na Decku chyba raczej kicha Zawsze możesz w co innego "popykać" 2
wrobel_krk 198 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu 1 minutę temu, Ali napisał(a): no wlasnie sporo, w tej wiosce co niby mialo tak ciac to tez bylem i... wcale nie bylo tak zle ;d Jakie ustawienia, ja kombinuje z ustawieniami ale restart i znów kompilacja shaderów.
Stjepan 234 Opublikowano 16 godzin temu Autor Opublikowano 16 godzin temu Dobra, jak zmieniłem ustawienia FG z auto na on, to we wiosce jest 75-85fps można grać. 1 1
Ali 57 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu (edytowane) 3 minuty temu, wrobel_krk napisał(a): Jakie ustawienia, ja kombinuje z ustawieniami ale restart i znów kompilacja shaderów. full hd, wszystko na max + DLSS quality + fsr FG nvidia reflex on Edytowane 16 godzin temu przez Ali 1
lukadd 203 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu 11 minut temu, enzo napisał(a): Patrzę na to jak gra hula i z pykania pod kołderką na Decku chyba raczej kicha Tylko dla prawdziwych najbardziej hardcore Stalkerów takie granie 1 3
wrobel_krk 198 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu 2 minuty temu, Ali napisał(a): full hd, wszystko na max + DLSS quality + fsr FG Dobra ja 3440x1440 z 3080, dałem na średnie DLSS Quality i an razie spoko, wygląda dalej dobrze
Isharoth 156 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu W tej zakładce gdzie jest rozdzielczość. Musisz mieć pełny ekran włączony. Ja to się zastanawiam czy mi na pełnym ekranie działa HDR z gry (mam włączone) czy nadal auto HDR z Windowsa jak w borderless. Bo suwak od jasności interfejsu dosłownie nic nie zmienia.
Spychcio 263 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu Za szybko zmienia się dzień i noc a szkoda bo w ciągu dnia wszystko wygląda tak ładnie... a jak jest noc to lipa. 1
Joloxx9 170 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu 31 minut temu, lukadd napisał(a): Weź jeszcze raz przemiel shadery może coś nie pykło. Są problemy z dropami, ale z tego co widzę chyba nie aż takie tragiczne jak opisujesz. Gra przy każdym uruchomieniu je mieli przecież. Mam identycznie jak na nagraniu od nvidi, tam to nawet było widać wiec nie wydaje mi się. Albo to bardziej na oled czuć. Teraz, Spychcio napisał(a): Za szybko zmienia się dzień i noc a szkoda bo w ciągu dnia wszystko wygląda tak ładnie... a jak jest noc to lipa. Lipa? Jedna z nielicznych gier, gdzie HDR w nocy nie jest zepsuty
MJRegul 55 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu Dokładnie, parę minut i mamy dzień/noc, stanowczo za szybko się zmienia, powinno być 1 do 3 noc do dnia i rozciągnięte w czasie minimum dwukrotnie 2
Tomek_ITH 54 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu (edytowane) 3 minuty temu, Spychcio napisał(a): Za szybko zmienia się dzień i noc a szkoda bo w ciągu dnia wszystko wygląda tak ładnie... a jak jest noc to lipa. Też to zauważyłem na strimie UV ta doba to trwa chyba 20 min. Strasznie mnie to wkurza w grach, w arcydziele jakim jest rdr2 też jest to skopane. Edytowane 15 godzin temu przez Tomek_ITH
Valeri 8 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu https://ibb.co/mHW3LPP Co to się stanęło ? Wina gry czy dopadł mnie problem z cpu intela ?
Stjepan 234 Opublikowano 15 godzin temu Autor Opublikowano 15 godzin temu Jednak nie Zew Prypeci wszystko na maksa, wygląda gorzej niż Serce Czarnobyla, jak by kto się pytał, to jednak 15 lat różnicy 2
PaVLo 172 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Ale to trudne jest na poziomie Stalker . Zaczynasz i już Mięsacz leci na mnie, a chwilę potem ostra walka z Pijawką, która używa kamuflażu, zlewając się z otoczeniem, a potem walka ze Stalkerami i na koniec .... Nosz qrrr... 2 1
caleb59 136 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu (edytowane) @Valeri zgadza się, degradacja CPU postępuje i możesz go wywalać powoli na śmietnik. Aby się tego pozbyć zrób tak: Cytat The microcode BIOS update doesn't fix the problem if your CPU already experienced degradation from the out of control voltages/wattages before the fixes went out, so it could already be struggling. This is indicated by your CPU throttling up with its Turbo function and causing the CTD. Yes disabling your Turbo will be detriment to performance, but if the choice is that or not booting, it's better to boot than not be able to play. Tweak settings lower once in game. Edytowane 15 godzin temu przez caleb59
lukadd 203 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu 5 minut temu, Joloxx9 napisał(a): Gra przy każdym uruchomieniu je mieli przecież. Mam identycznie jak na nagraniu od nvidi, tam to nawet było widać wiec nie wydaje mi się. Albo to bardziej na oled czuć. Nie twierdzę, że tam ma nie być stutteru całkowicie.
aureumchaos 81 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu 25 minut temu, JeRRyF3D napisał(a): No nie ! Nie, źle napisałem. Brak rebindowania niektórych akcji/klawiszy... Wieks, iść chyba jest. Mnie dobija że latarka jest pod L i nie można zmienić, ewentualnie zostaje hold Tab i wtedy włączać i wył...
MJRegul 55 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu 5 minut temu, Valeri napisał(a): https://ibb.co/mHW3LPP Co to się stanęło ? Wina gry czy dopadł mnie problem z cpu intela ? niestety tak, są o tym wątki już w necie niestety
Rekomendowane odpowiedzi