Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
15 minut temu, Szambo napisał(a):

Jedyny wniosek to, że gra ma nieadekwatnie wysokie wymagania w stosunku do oferowanej jakości grafiki.

Pytanie czy resztą się broni.

O ile da się ja ukończyć... bo przecież mogą być bugi stopujące progres.

Nawet jak to połatają to i tak mało kto to skończy bo to gra na 50h+;)

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Kelam napisał(a):

Panowie, troszkę zmniejszcie temperaturę sporu. To nie topic polityczny, więc będzie wjazd interwencji znacznie szybciej i za mniej :E.

No właśnie. Opanować emocje bo tylko zakopujecie istotne kwestie w temacie... np moje pytanie... %-):bicz:

Edytowane przez Umpero
  • Haha 1
Opublikowano
7 godzin temu, azgan napisał(a):

Te generatory fejkowych klateczek to działają jak chcą, częściej z nimi są jakieś problemy niż faktycznie daje się znich korzystać bez zgrzytania zębami. Jak jest dobra implementacja to super bajer ale przeważnie zawsze coś nie do końca jest dopracowane.

Powiem ci gram w Black Opsie 6 z framegenem i tam jak narazie wszystko jest ok😉 

Opublikowano (edytowane)

Ponawiam pytanie. Mam teraz czas na granie bo putin wyslal wirusa i mnie zarazil. Grac teraz i sie wkurzac na slaba wydajnosc i bugi czy czekac na jakiegos patcha. Planuja cos wydac w niedlugim czasie?

Edytowane przez Michaelred
Opublikowano
4 minuty temu, Reddzik napisał(a):

:magik:

Pomyliłeś tematy z Rdr2;)

Teraz, Michaelred napisał(a):

Ponawiam pytanie. Mam teraz czas na granie bo putin wyslal wirusa i mnie zarazil. Grac teraz i sie wkurzac na slaba wydajnosc i bugi czy czekac na jakiegos patcha. Planuja cos wydac w niedlugim czasie?

Czekaj lepiej.

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, Michaelred napisał(a):

Za dużo ludzi narzeka coś na pewno wypuszczą.

Opublikowano (edytowane)

To czekam, a w miedzyczasie moze skoncze Residenta.
@Up tylko żeby te fixy u siebie testowali a nie testy na produkcji. Póżniej jednym fixem cos naprawia, a drugim popsuja:P

Edytowane przez Michaelred
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
28 minut temu, Phoenix. napisał(a):

Wiadomo, ze jak zlodziej kradnie tanie rzeczy to nie warto nic z tym robic bo to mala szkodliwosc :lol2: Kolejne zalosne podejscie i tlumaczenia....

Czy właśnie nazywałeś mnie złodziejem (?), czy po prostu pite było?
Może w końcu zaczniesz myśleć przed enterem Kolego?

Edytowane przez JeRRyF3D
Opublikowano
4 minuty temu, userKAMIL napisał(a):

Oczywiście, że ruski przecież dobrze wiesz. Kolega pytał gdzie najtaniej to podałem. Taniej nie ma. 🤷

Jakby @lysyn miał ruskie konto steam to raczej by się tutaj nie pytał.

Na np. cdkeys można kupić klucz EU czy globalny co będzie działał na europejskich kontach.

Opublikowano (edytowane)

Zrobienie nowego konta to nie problem. Następnie może na swoje główne sobie gre udostępnić (jak bardzo chce) i normalnie grać. 

1 minutę temu, zozolek napisał(a):

Ty strzelasz, do Ciebie strzelają , jeden ch**

Ale po co jakieś polityczne pierdy do tego wątku przynosisz? 

Edytowane przez userKAMIL