Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok. Leci uninstall. Gra w 1024x768 z DLSS i FG to juz za duże dla mnie combo. Probowalem, serio, ale immersja zerowa, nic nie widać. 

A i sama pustka, bugi, nie działające mechaniki skutecznie mnie odstraszyły. Bue. 

Poczekam z pół roku i z nową grafą popatrzę co i jak.

2060 FE trafi do pudełka i do szafy dla potomnych a "nowa" 3060 Ti FE pozwoli mam nadzieję na granie w FS2024 ciut płynniej lub z wyższymi detalami :szatanek:

FCK STALKER DWA

• Like 1
  • Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

" Hotfixes are on the agenda for the first few weeks, but GSC Game World intends to release one more major patch before focusing on these updates. The first major patch will fix the issues we’ve outlined below on PC and Xbox Series X/S, it should be released next week anytime from 25th to 29th November. " :lol2: Komedia jednym słowem :D No nic idę dalej męczyć tą grę może mnie nie wywali do pulpitu xD 

Edytowane przez Tooth
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Strilok napisał(a):

Za biedni są aby wprowadzić takiego lektora zresztą gra by ważyła jeszcze więcej niż teraz waży :D Dla mnie wydanie gry póżniej łatanie to na dzisiejsze czasy tragikomedia :D

Edytowane przez Tooth
Opublikowano

Mam wrażenie że niektóre skrytki to są tylko po to żeby wk.. gracza :E 

Kombinujesz jak wół (schowek Roosvelta) w końcu otwierasz a tam kilka nabojów, zuzyty remington i dwie apteczki.

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Frog67 napisał(a):

Mam wrażenie że niektóre skrytki to są tylko po to żeby wk.. gracza :E 

Kombinujesz jak wół (schowek Roosvelta) w końcu otwierasz a tam kilka nabojów, zuzyty remington i dwie apteczki.

Nie raz tak miałem xD Poziom stalker to nie jest żaden poziom to sobie wyobrażam co daje poziom łatwy xD 

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Jaycob napisał(a):

Wam także jakiś loot, którego nie mieliście pojawia się w ekwipunku? Nie miałem jakiegoś pancerza i teraz mam dużo lepszy. :E Próbowałem zmienić ammo na inną i przeładować bronie i nagle na kółku mam założoną broń, której nigdy wcześniej na oczy nie widziałem i jakoś nie przypomina mi się, abym ją podnosił. :E

Tak to samo. A nie miałem questa. Tzn miałem ale dostałem forsę. A tu nagle po chwili patrzę ładny ubiór ;). 

---

Nie ma co rezygnuje z grania. Za rok czy dwa będę się bawił dużo lepiej. Po prawie 20h oceniam grę na mocną 7/10. Chcę z gry czerpać większa radość i przyjemność. więc nie ma co - Poczekam. Jest tyle gier, więc jest w co grać ;) .. identycznie miałem z pierwszym Stalkerem. Poczekałem a radocha była przeogromna. 

Edytowane przez CavieZ
Opublikowano
2 minuty temu, azgan napisał(a):

Wszystko to była ściema marketingowa i specjalnie przygotowany materiał ;)

Przyjrzyjmy się np. kiedyś tam udostępnionym screenom:

FGJdLDCX0AAQrXT.thumb.jpg.8ba5c852d1a853525fc42e885234d476.jpgFGJdLDAXoAMDbmN.thumb.jpg.8db5d80e20ac32aa4f1d2e51d932b414.jpg

Ktoś w grze ma taki poziom graficzny? Szczególnie ten drugi screen. Bullshoty i tyle.

• Like 1
Opublikowano

Nie no pięknie mnie załatwiła gra, nie spojerujac ale jest cutscenka, wychodzę z budynku, po 10sek zaczyna się emisja a ja nie mam się gdzie schować, w koło pusto, a cofnąć się nie można bo drzwi zamknięte. Elo :E