lukadd 204 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada Ja grałem od day one, nieraz mega długie sesje i nie miałem tego błędu Mogłem go wymusić np. przekręcając GPU, dając za niskie napięcia, z jakimś softem też pamiętam kolidowało w tle. Ale na moich nastawach kompa śmigało 1 1
lamparcicho 257 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada No cóż... Błogosławieni ci, co burdelu w kompie nie mają i stabilne nastawy w nim posiadają 1
Kelam 691 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada @lamparcichoMoje klimaty . Jak ogarniać nastawy, to na zapas i fest przetestowane. 1
caleb59 136 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada (edytowane) Tylko, że ERR_GFX_STATE to była wina Rockstara i napisali o tym w jednym z changelogów przy okazji naprawiając to. Edytowane 10 Listopada przez caleb59 2
Kelam 691 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada Nie odnosiłem się do twojego przypadku, tylko ogólnie. Np. swojego czasu wielu ludkom wywalało metro exodus. Jak się potem okazało, to jednak ich nastawy nie były do końca stabilne.
ODIN85 370 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada To chyba wywalała wersja z Game Passa. Na Steamie nic takiego nie było.
lukadd 204 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada Gra wywalała bo np. ludzie mieli nieogarnięte napięcia i takty na GPU, a metro potrafiło zagotować GPU 1
Vulc 287 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada Chciałeś pograć w Stalkera, a dowiedziałeś się, że jesteś miernym overclockerem. 1
Kelam 691 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada Optymalizacja hardware - dobra rzecz. Ale robiona z głową .
kanon7 76 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada W dniu 9.11.2024 o 20:08, lamparcicho napisał(a): ale na pewno niejeden kamikadze odpali grę na Xbox Series S Sprzedaż Xbox Series S wyniósł ~ 20 mln konsol (XSX 8,3 mln), wg danych portali, aż ~ 85% właścicieli Xbox Series S ma wykupiony XGPU, więc "od ręki" bez biadolenia o cenę gry może sobie zagrać 17 mln graczy kamigadze XSS w stalker'a 2 1
lamparcicho 257 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada Ciekawe info, thx Dobrze, że to nie czasy awaryjności tych konsol jak w przypadku xboxa 360 bo to byłby niezły wysyp RRoDów Z drugiej strony kto wie, czy w przypadku posiadaczy Series X niejedno konklawe się nie odbędzie u kogoś na chacie To jest dopiero klimat Czarnobyla 1
Dominix 17 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada Przeglądałem troche net, żadnego pre-loadu ma nie być?
bbandi 68 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada Szkoda tylko że preloady w GP zazwyczaj kończą się tym że trzeba całą grę od nowa pobierać bo wchodzi patch następnego dnia i zonk, ale nadzieja zawsze jest że "teraz będzie dobrze".
ODIN85 370 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada Cod ostatnio poszedł gładko. Preload w poniedziałek. Patch premierowy dzień wcześniej. W dzień premiery poszło od strzała. 1
ODIN85 370 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada 17 minut temu, Phoenix. napisał(a): Preload juz jest na konsoli. Ile GB?
caleb59 136 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada Na Steamie będzie mniej bo mają tą swoją autorską kompresję.
Rekomendowane odpowiedzi