Skocz do zawartości

RX 90xx (RDNA 4) - wątek zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
22 minuty temu, sideband napisał(a):

Przecież przy normalnej moderacji na pclabie dostałby bana wielokrotnie.

Często Bieszczady zaliczał, kilka razy straszył usunięciem konta ale nigdy nie miał jaj by to dopiąć :E 

• Upvote 1
Opublikowano
13 minut temu, ryba napisał(a):

Nie Ty przecież Ty tam na pclabie niewiele pisałeś nie licząc jak już statek płonął :E

Chyba, że masz myśli walki między portalami :E

13 minut temu, Krzysiak napisał(a):

Często Bieszczady zaliczał, kilka razy straszył usunięciem konta ale nigdy nie miał jaj by to dopiąć :E 

To musiało mnie coś ominąć :E

Opublikowano
4 minuty temu, sideband napisał(a):

Nie Ty przecież Ty tam na pclabie niewiele pisałeś nie licząc jak już statek płonął :E

ojj... krociutka pamiec :) rybek nie byl bez powodu - pierwotne konto mialo swoje bany, a pimpus przy mnie to byla grzeczna owieczka :) 

Opublikowano
20 minut temu, ryba napisał(a):

ojj... krociutka pamiec :) rybek nie byl bez powodu - pierwotne konto mialo swoje bany, a pimpus przy mnie to byla grzeczna owieczka :) 

To Ty byłeś tym gościem od zabezpieczeń i od sąsiada który włamywał się przez wi-fi i miał plecy? :E 

Opublikowano
3 godziny temu, kalderon napisał(a):

Obecnie 9070 jest droższy niż 5070 mimo że obie karty mają taką samą cenę sugerowaną więc nie liczył bym na wiele w przypadku GRE.

AMD obniży cenę jak Nvidia wyda RTX 5070 18Gb

Opublikowano
31 minut temu, tomcug napisał(a):

On już chyba nie wróci.

Wiem...czasem coś tam pomarudzimy ze sobą w komunikatorze steam (tylko ten jeden komunikator mamy wspólny :E ) i raczej nie ma opcji by się tu zjawił, chyba nawet nie zagląda na forum odkąd je opuścił.

Opublikowano
Godzinę temu, Krzysiak napisał(a):

Wiem...czasem coś tam pomarudzimy ze sobą w komunikatorze steam (tylko ten jeden komunikator mamy wspólny :E ) i raczej nie ma opcji by się tu zjawił, chyba nawet nie zagląda na forum odkąd je opuścił.

Życie... toczy się dalej na forum i tyle :)

• Upvote 2
Opublikowano

rx9070xt  + 7800x3d

6800 stock

6650 -40mV -15% power limit +100mhz vram.

Zadziwiają mnie temperatury

na stocku w steel nomadzie doszło do 83stopni na hotspocie a po przesunięciu suwaków max 76stopni.

Fan curve nie ruszałem, możecie proszę pokazać wasze osiągi i jak u was z kulturą pracy?

Nie wiem czy to istotne ale benchmark robiłem na 1080p

Opublikowano
2 godziny temu, simonbale37 napisał(a):

Zadziwiają mnie temperatury

Są zupełnie normalne dla tej generacji.

2 godziny temu, simonbale37 napisał(a):

Fan curve nie ruszałem, możecie proszę pokazać wasze osiągi i jak u was z kulturą pracy?

Przeżyj temat od premiery w marcu to znajdziesz sporo rożnych wyników. 

Opublikowano
29 minut temu, Phoenix. napisał(a):

Ja na nvidia nie mam czujnika i nie mam problemu 🤣 A wy się martwcie. 

Czujniki zdaje się ma tylko nie podaje odczytów do wglądu :dupa: Każdy może sobie takiego Blackwella zrobić i wyłączyć podawanie temp hot spotu.