Skocz do zawartości

RX 90xx (RDNA 4) - wątek zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, myślicie, że opłaca się kupić Asus TUF 9070xt za 3220zl? Jak się to ma do asrock 9070xt steel legend? Ogólnie asrock by mi lepiej pasował z racji, że mam płytę z tej samej linii ale TUF wydaje mi się klasę wyżej.

Opublikowano
9 godzin temu, Radio Tirana napisał(a):

Ale pracownik KR System będzie miał jutro roboty z anulowaniem zamówień i wysyłaniem na ten temat maili xD

@x-kom przy błedzie cenowym na RTX 5070 za 1999zł karty wysłał, nie wiem czy KRSystem będzie tak szczodry. 
Jak komuś udało się klepnąć i dostanie tą kartę, to naprawdę świetny strzał, ale w to wątpię ;) 

Opublikowano

"Gdy ustawi się w msi afterb stałe obroty jest w porządku. Najgorsze jest jednak to, że gdy wentylatory schodzą z obrotów do zera to słychać niepokojący dźwięk takie terkotanie."

"WADY:

- Zero RPM to koszmar"

"Trochę głośna. Wydaje bardzo śmieszny dźwięk kiedy wentylatory się zatrzymują."

Komenty z morelek bo intersowal mnie ten model.

Teraz, creatinfreak napisał(a):

Zobaczymy. Jeszcze planuje nitro+ zamówić do sprawdzenia jak mi się odblokują środki na allegro pay. Daj linka do tego promo jak możesz. 

https://www.aorus.com/pl-pl/explore/events/stellarblade-and-metalgearsolid-gamebundle

• Like 1
Opublikowano
Godzinę temu, Phoenix. napisał(a):

Aorus z tego co czytam w komentarzach ma niestety skopany tryb zero rmp, wenyle terkocza co w sumie nawet by bylo podobne do tego co w ich zasilaczach jest.  @ShaDow_Proco nie ?? :D 

Zasilacz to gówno, wentylator nie potrafi się przełączyć z trybu pasywnego. 

• Upvote 2