Na reddicie znalazłem ciekawszą tabelkę z porównaniem modeli - poniżej link do samego arkusza i wątku na reddit. W późniejszym czasie tabela ma zostać uzupełniona o wyniki benchmarków i resztę danych obecnie niedostępnych, także fajne źródło wiedzy w pigułce się zapowiada
Tabela z porównaniem modeli
Wątek na reddit
Pierwszy i drugi sezon jeszcze był dość "łatwy" w porównaniu do tego co się zaczęło dziać od 3 mianipulowanie czasem, sceny z przeszłości, z przyszłości, w końcu wyszło że cała wyspa się przenosi w czasie
Co do prison break'a przyznaje się bez bicia że nigdy nie oglądałem
Pomocy bijom nie no, ja już nie mam kiedy spokojnie przysiąść i oglądać, tak w pełnym skupieniu, co nie powiem że cofałem co chwilę, bo patrzę a tu już scena jakby z pupy wzięta, ale po cofnięciu nabierało sensu jeszcze te 2-3 sezony to w miarę ogarniałem, ale później gdzieś jakiś wątek uciekł i dalej to było jedne wielkie WTF. Nie mówiąc że poleciłem też Ojcu, który mi takiego spoilera w pewnym momencie powiedział że się tydzień do niego nie odzywałem
To ja właśnie w tym czasie to czekałem na kolejne odcinki Prison Breaka, jakoś Lost tak u mnie przeszedł bez echa. Ale te puszczanie po jednym odcinku co tydzień to była zmora, choć dalej jest. Już wolę poczekać na całość, niż co tydzień oglądać odcinek, nie doj że człowiek się gubi, to jeszcze czekanie tydzień co się wydarzy tak wurwiało... gdyby jeszcze producenci kończyli odcinek jakoś normalnie, no to nieeee trza urwać w decydującym momencie co jest świnstwem ale też to rozumiem czemu to tak musiało działać.
Już w latach 2000 jednak ten dostęp do neta był znacznie większy, i ominąć jeden odcinek to nie był problem, gorzej przed 2000 jak się nie miało videa i ogarniętego nagrywania, to jeden przeoczony odcinek, szedł w zapomnienie.
Już nie pamiętam takich szczegółów, to jest mój jedyny mail od dawien dawna więc używałem go wszędzie gdzie trzeba było się rejestrować z tym że do połowy 2025r nie miałem nigdy wcześniej takiego syfu
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez bokiel,
7 reakcji
Pokaż odpowiedź