Na reddicie znalazłem ciekawszą tabelkę z porównaniem modeli - poniżej link do samego arkusza i wątku na reddit. W późniejszym czasie tabela ma zostać uzupełniona o wyniki benchmarków i resztę danych obecnie niedostępnych, także fajne źródło wiedzy w pigułce się zapowiada
Tabela z porównaniem modeli
Wątek na reddit
Ostatnio kupiłem dla młodego do kompa RTX 4080 ASUS TUF Gaming OC za 2800 na OLX fakt gwarancja jeszcze tylko 2 miesiące ale i tak ją rozebrałem założyłem PTM Gelida i hula jak nowa😊
Jak grałeś w tego nowego Hitmana to przecież to ewidentnie widać że to jest tylko reskin, z dodaną pewnie bardziej liniową i oskryptowaną rozgrywką, z większą ilością akcji, która na jakimś filmiku widać że wydajnościowo kuleje 🙂. W jakimś passie albo na promocji za 30 zł jak ktoś będzie chciał to można ograć. Pełna cena za reskin Hitmana to jest nieporozumienie.
Zamieniłem Asrocka B650E Steel Legend na Asusa TUF Gaming B650E-E.
Dziwi mnie jedna rzecz.
Te same nastawy RAM na obu płytach. Asus generuje 71ns a Asrock 66ns w AIDA. O co kaman?!
btw. VDDG CCD i VDDG IOD nie są za wysokie?
Bo Activision to gówno, które nie potrafi sensownie zarządzać instalacją gry. To jest w ogóle żałosne, że w cokolwiek chcesz zagrać - poza BO7 - musisz dwa razy uruchamiać. To oczywisty żałosny dark pattern.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez bokiel,
7 reakcji
Pokaż odpowiedź