Na reddicie znalazłem ciekawszą tabelkę z porównaniem modeli - poniżej link do samego arkusza i wątku na reddit. W późniejszym czasie tabela ma zostać uzupełniona o wyniki benchmarków i resztę danych obecnie niedostępnych, także fajne źródło wiedzy w pigułce się zapowiada
Tabela z porównaniem modeli
Wątek na reddit
Ja akurat jestem za stylem RE2 i RE3 tych oryginalnych, aniżeli takiej naparzanki w stylu RE4 RE5. Tak samo SH2 mi się podobał, tutaj spokojnie poczekam, tak jak to miało miejsce z poprzednimi wersjami 7 i Village. Nie pali się.
U mnie kładziona na wiosnę 2025 na szczęście się trzyma, nawet tam gdzie sam kładłem a trochę metrów tego było
PS. Domagam się więcej zdjęć auta! To subforum motoryzacyjne a nie budowlane
I właśnie tym się stał Resident, produkcją dla "tego typu" graczy. Cóż, znak czasów widocznie.
W recki residenta po Village już nie wierzę, to była okropna gierka. Zalatująca szrotem momentami, ale nie można tak napisać gdziekolwiek bo od razu kwik i nagonka xd
Tegoroczna zima bardzo dojechała kostkę. U mnie też w paru miejscach trochę się rozjechała. A na drodze osiedlowej z kostki to w ogóle się pozapadala miejscami chociaż przez ostatnie lata nic się z nią nie działo.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez bokiel,
7 reakcji
Pokaż odpowiedź