RX 90xx (RDNA 4) - wątek zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Killer85 · Opublikowano
<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FPolskiRuchPatriotyczny%2Fposts%2Fpfbid0p1EwFrpyXMkzKFNoHnWJnyDfLcQxNRe3PP9ZhddqeGr88ke6HGw4pgDBecPFgm1nl&show_text=true&width=500" width="500" height="357" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe> -
Przez Kanzu · Opublikowano
2x16GB 6000MHz CL30 kupione 2 lata temu za 580 zł poszły właśnie za 1400 w 2 dni. Chyba za niską cenę dałem -
Przez Dresiq · Opublikowano
Kupię ryzena z apu. 4600G lub 5600G. Najlepiej od kogoś z Warszawy, okolic tarchomina, lub z Legionowa. -
Przez marki · Opublikowano
Na czym byście oprali PODSTAWOWY system Smart Home? Zależy mi na: - mierzeniu temperatury i wilgotności w pomieszczeniach - odpalaniu oświetlenia/gniazdek (w tym na symulowaniu obecności w domu) - jakiś "alarm" czyli kontaktron i czujka ruchu - czujki zalania wraz z jakimś rozwiązaniem zamykającym dopływ wody (znalazłem coś takiego jak Aqara Valve Controller T1) - czujka ppoż - może kontrola rolet I w sumie tyle na start. Podłączenie centralki najlepiej LAN. Zależy mi, żeby działało to lokalnie, w sensie działało offline, i nie wymagało chmury do przetwarzania. Na czym zrobić taki system? Żeby miał w miarę możliwości rozbudowy, zapewniał jakieś wsparcie etc? Zależy mi, żeby ogarniało to już też Matter (chyba najbardziej przyszłościowy). Wstępnie mam na oku: Sonoff iHost Aquara hub m3 Ikea Dirigiera Mając jedną z powyższych bramek ja mogę korzystać z czujników Zigbee/Matter innych firm? Np mam bramkę Aquara i czujniki i z Aquary i np z Ikei, Sonoffa? -
Przez musichunter1x · Opublikowano
Na DDR5 już to inaczej wygląda, znośnie działają na jednym kanale, bo moduł ma "dwa". Gdzieś chyba były testy, bo pamiętam że sprawdzałem i spadki nie były dramatyczne.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez bokiel,
7 reakcji
Pokaż odpowiedź