Intel Arrow Lake / Lunar Lake / Panther Lake - 15 generacja
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Art385 · Opublikowano
Właśnie ogólnie ale doświadczenie zasadniczo inne. Sprzedawcy inaczej reagują jak mają towar na magazynie amazona a inaczej jak wysyłają z jakiegoś garażu w europie. -
Przez hubio · Opublikowano
@huudyy doskonale o tym wiem, że za każdym biznesem stoją dziesiątki upadłości. Wiem też to co pisałeś o swojej mamie. To dlatego, że państwo w niczym nie pomaga najmniejszym. Wielkie korpo i wielki firmy mają całe zespoły, które im wyprowadzają podatki do rajów. Mali nic nie mają tylko buta od państwa, a często drugiego jako podwykonawca korpo. Pisałem kiedyś, że większość ciężaru podatkowego w Polsce opiera się na JDG i małych polskich firmach. Znalazłem kiedyś taki artykuł. Nasz odpoczywający w Bieszczadach kolega kazał mi znaleźć źródło i w swoim stylu po mnie pojechał. Niestety nie znalazłem. Ale na 100% to wyczytałem. Nawet z logiki wynika, że ogromna ilość małych i mikro będzie większa niż kilkadziesiąt ogromnych. A te małe nie mają żadnego lobbingu więc można je doić ile się da. W kogo najmocniej uderzył polski ład? W ryczałtowców więc grupę najmniej zarabiających przedsiębiorców. Ale generalni również ludziom na książce mocno dowalili. Oj przedsiębiorcy tego Tuskowi nie wybaczą... -
Przez panicz patryk · Opublikowano
Link poprawiony, dzieki. Na 27" 1440p siedze juz od 2019 i dlatego zastanawiam sie nad zmiana tylko czy warto brac wieksza rozdzielczosc i wiecej cali do 9070xt. Wspomnialem wyzej ze podlaczylem kompa do telewizora 4k. Zagralem chwile w Helldivers oraz DayZ i szczerze powiem, ze na tak duzym ekranie nie gralo mi sie dobrze. No ale 32 albo 34 cale to nie 65 wiec pewnie bedzie ok. Ogladalem filmiki i czytalem opinie, teraz pytam tutaj. Sklaniam sie ku 3440x1440p. -
Przez Kyle · Opublikowano
Ja tego nie wymyśliłem. Oglądałeś film który wkleiłem? Ten trzeci rząd siedzeń z Tiggo 9, to powinni wywalić, a nie robić sobie jaj. -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
To tak samo mozna obliczyc wszystko w systemie 10tkowym 12tkowym 15tstkowym czy 16tkowym. Bardziej chodzi o dzieciaki i mlodziesz. Oni maja w dupe realizm, ma sie fajnie błyszczeć, masz byc super mocny, wygrywać, rozwalac wszystkich dookoła, gra ma sie sprzedawać, musi byc po prostu gites majonez. Tak samo te ryjące berety gry na smartfony, kilkasz w kolo przycisk a to samo wszystko robi xd a gra zarabia miliony
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi