Czyli jednak glówny argument - uruchamiam i wsystko robi sam, można iść w tym czasie w pizdu, jest tak samo prawdziwe, jak to, że Prawo I Sprawiedliwość się zwzięlo od prawa i sprawiedliwości.
Tak jak pisalem - im więcej czytam argumentów, tym bardziej się umacniam, że większość ludzi, którzy to kupili próbują teraz zaklinać rzeczywistość. Ale spoko - też kupuję sporo gadżetów "impulsowo", jedyna różnica że nikomu nie wciskam, że potrafią więcej niż w rzeczywistości.
rozwija technologicznie. na sprzedaz tez przyjdzie czas. tym bardziej aut w cenie <100k, bo inaczej EU automotive z niemcami na czele, bedzie sie moglo calkowicie zwijac i przesiadac na zaprzegi konne, szczegolnie po ostatnich zmianach w regulacji EU
Tam reddicie to mają problemy, ale ze sobą 4090 żadnego zanika obrazu przy minimalizowaniu tylko wykorzystywałem HDMI 2.1.
Poza tym większość nie wie, że wyszły poprawione biosy oraz patcher, które dotyczą 4xxx Sam wrzucałem do 4090
Intel Core i5-8600,
Gigabyte GeForce GTX 1060 OC 6GB GDDR5,
Gigabyte B360 AORUS GAMING 3 WIFI
Dyski SSD
Win 11 x64
Witam.
Jak w temacie mam dziwny dosyć problem z rozruchem komputera. Nagle ot tak przy włączeniu zawiesił się na ekranie ładowania i dalej nie chciał ruszyć. Ponowny reset zawieszał się na automatycznej naprawie. Wiesza się również przy próbie bootu win11 i win10. Jedyne co pomaga wejść do pulpitu to upgrade albo downgrade biosu. Po tym wchodzi do pulpitu ale następny reset to znowu zawiecha. Z pulpitu nie mogę nic włączyć z win update ani zainstalować systemu na nowo bo się wiesza na procentach tak samo jak polecenie DISM... restorehealth. Sfc/scannow nie widzi żadnych problemów. Dyski też diagnozowałem i żadnych problemów. Odinstalowanie aktualizacji też się wiesza. Nie wiem już czy to wina systemu czy sprzętu.
Rekomendowane odpowiedzi