Koniec przygody w d2, piękny dodadatek. Padłem na HC na koszmarze, 50lvl, w kazamatach mobek z nożem większym od głowy mnie zdjął,
Czekam teraz na ligę poe1.
W społeczeństwie panuje stereotyp, że marka premium to głównie cena, znacznie lepsza jakość materiałów, wykończenie wnętrza, komfortowe zawieszenie i na tym koniec. Pod tym względem Tesla to średniak jednak marka premium to nie samo wykończenie. To również osiągi i rozwiązania technologiczne i tu Tesla właśnie zaliczana jest do premium.
Ich system infotainment jest najbardziej rozbudowanym i jednocześnie najlepiej działającym systemem dostępnym na rynku. Do tego dochodzi Supervised FSD, którego praktycznie żadna marka nie posiada i osiągi lepsze niż 95% aut dostępnych na drogach.
Zaczęło się!
@maxmaster027 Nawet nie chce mi się prostować twoich bzdur F-22 jest samolotem przewagi powietrznej, F-35 jest zastępcą F-16 (multirole). Tyle w temacie. F-22 jest lepszy w “dogfight” powietrznej nawet przeciwko F-35. Dwa różne samoloty. I tak, żadne państwo nie osiągnęło poziomu F-22.
Kolejne pociski lecą.
Rekomendowane odpowiedzi