Kolejny Leapmotor B10 utknął na autostradzie
Did you have the same issue? I have stuck on highway just on the fast lane without option to run or push the car to take safe place. After 30minutes i thought about turn off a car a little bit longer (1-2minutes) and then the car works. It is extremaly dangerous as it can happen on the railway cross. Did you something similar? I think it is related with ACC and lane assist as I have turned it on 3-5 minutes maybe before the error.
Mieliście ten sam problem? Utknąłem na autostradzie tylko na pasie szybkiego bez możliwości biegania lub pchania samochodu, aby zająć bezpieczne miejsce. Po 30 minutach myślałem o wyłączeniu samochodu na trochę dłużej (1-2 minuty) i wtedy auto działa. To ekstremalnie niebezpieczne, bo może się zdarzyć na krzyżu kolejowym. Mieliście coś podobnego? Myślę, że ma to związek z ACC i Lane assist, ponieważ włączyłem go 3-5 minut może przed błędem.
Sobota rano, przed śniadaniem a tu już w temacie Intelka herezje analityków co do czterech nie potrafią liczyć
I tych co zapomnieli co to OC bo ich procki nie mogą w OC
@Pentium D kup sobie jakąś płytę pod Arrow z outlet póki są tanie, 270k plus w recenzjach wypadnie bardzo dobrze bo wymusi ja recenzentach użycie 7200MT oraz będzie miał podniesione ringi
Rekomendowane odpowiedzi