Zakup mieszkania od dewelopera
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
Jak można najlepszy serial ever do gotowania oglądać Dokładnie najgorzej to było na początku jak w 2005 zaczęli puszczać w TVP po jednym odcinku co czwartek z tygodniową przerwą + dochodził do tego szczeniacki wiek i ciężko było coś ogarnąć, później po kilku latach obejrzałem całość (6 sezonów w miesiąc) dwóch kumpli zrobiło to samo i mniej więcej już coś świtało ale dalej głowiliśmy się jak to się naprawdę skończyło i nikt nie wiedział Po kolejnych 5 czy tam 6 latach wróciłem 3 raz do całości + zacząłem grzebać w necie szukając wyjaśnień wielu rzeczy. Pamiętam jak twórcy sami przyznali się w pewnym momencie że pogubili się w tym co robią -
Ludzie chyba zapomnieli o naprawdę dobrym kinie i nominacje do oskara dostaje tego typu średniak... tzn sinners do połowy był średniakiem bo od momentu pojawienia się wampirów to było totalne dno Dzień próby był wręcz wybitny, zdecydowanie jeden z moich ulubionych ever Tak swoją drogą skoro już DW mowa to mniej więcej z tamtego okresu polecam świetny Fallen https://www.filmweb.pl/film/W+sieci+zła-1998-5521 jeżeli ktoś nie widział. -
Ja mam dalej w swoim pc dziadziusia MX500 i ma się dobrze robi za magazyn zdjęć i plików więc jest zapełniony może w 15%, wiedziałem co robię (czarna godzina) -
Hej, jeżeli może być nowy i nie musi mieć systemu to za 2599 można dostać nawet LOQ z dedykowaną rtx 3050 https://www.x-kom.pl/p/1269258-laptop-15-16-lenovo-loq-15-ryzen-5-7235hs-16gb-512-rtx3050-144hz.html?pageThemeMode=dark&#Specyfikacja -
Przez Ryszawy · Opublikowano
To przez to oko, nie może mrugać, więc nikt nie wie, że akurat flirtuje. Musi sobie chłop trochę inaczej radzić
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi