Ukraina - Rosyjska inwazja 2022
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez j4z · Opublikowano
Co za rewelacyjna gra. Najlepsza rajdówka w jaką grałem. Wjechała pamięć mięśniowa, wszędzie na lajcie się mieszczę, na padzie. Fakt, że potrzebowałem 14h żeby się wczuć, nadal o czymś wyżej niż srebro w zwykłych odcinkach mogę pomarzyć, bokiem sobie nie polatam, ale i tak jest w pytę. Nie żałuję, że mi save zniknął. -
Przez Boldwyn · Opublikowano
@ptys, ale napisałeś i dalej komentowałeś jakby został uniewinniony. -
Przez bleidd · Opublikowano
Dobra cena co prawda dla siebie bym nie wziął ze względu na ALC897 i tylko dwa M.2 ale w takiej cenie sztosik. EDIT. Jednak ma 3 M.2 -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
No tak ale chodzi o to, że mnie zaskoczyla stabilnosc tego. I jak malo to energii bierze. + małe odchyły Teraz rozumiem, czemu masz takie ustawienie na 5090. Ma to po prostu najwiecej sensu. -
Przez wallec · Opublikowano
@janek25 Mi nawet nie o to chodzi. Ja po prostu lubię czytać, popatrzeć i wyciągnąć swoje wnioski. Jak widzę ładnie wylistowane ustawienia -> jest super, mam mniejszy i większy limit mocy A później na pierwszym wykresie domyślnie procki AMD są z większym limitem a Intela z mniejszym (zamiast AMD z mniejszym i Intela z mniejszym a potem AMD z większym i Intel z większym), to sobie myślę "oho, AMD przysłało procka, AMD wymaga -> nie czytam". I to może być nawet niezamierzone przez autora lub zwykła pomyłka -> jeżeli jest proces "korekty" i korekta tego nie wyłapuje to pozwalam sobie po prostu napisać na forum.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi