voltq 1 372 Opublikowano 1 Marca 2025 Opublikowano 1 Marca 2025 Niestety większość ludzi jest zamknięta w bance i żyje w wyimaginowanym świecie o celach Rosji o tym ze będzie dążyć do wojny można się było dowiedzieć już 10 lat temu , warto słuchać drugiej strony nawet jak się z nimi nie zgadzamy
ryba 1 247 Opublikowano 1 Marca 2025 Opublikowano 1 Marca 2025 23 minuty temu, Kadajo napisał(a): No to mamy sie podporzkowac Rosji zeby rachunki za prad byly nizsze ? Nie raz i nie dwa pisal na forum, ze nalezy zakonczyc wojne asap i wznowic kontakty z napastnikiem, by gaz byl tanszy. 1
voltq 1 372 Opublikowano 1 Marca 2025 Opublikowano 1 Marca 2025 (edytowane) 1 minutę temu, ryba napisał(a): Nie raz i nie dwa pisal na forum, ze nalezy zakonczyc wojne asap i wznowic kontakty z napastnikiem, by gaz byl tanszy. Gdybyś mial jakaś wiedze to byś wiedział ze my kupujemy Rosyjski gaz tylko przez pośredników w ten sposób finansujemy agresora ale nie bezpośrednio Edytowane 1 Marca 2025 przez voltq
Kadajo 7 961 Opublikowano 1 Marca 2025 Opublikowano 1 Marca 2025 Ogólnie układanie się z Bandytami którzy czuja się bezkarni to nigdy nie będzie dobry pomysł. Wiem ze tak tez i można napisać i o USA ale... Zobaczymy czy my będziemy tacy twardzi jak Ukraincy jak przyjdzie nasza pora a USA uda ze "negocjuje". Bo dziś Polacy atakują młodych Ukraincow ze uciekli, zobaczymy... Albo może obyśmy nigdy nie zobaczyli. Może tak napisze. 1
Gość Opublikowano 1 Marca 2025 Opublikowano 1 Marca 2025 22 minuty temu, ghostdog napisał(a): Już się podnieciłeś dzieciaku?
voltq 1 372 Opublikowano 1 Marca 2025 Opublikowano 1 Marca 2025 (edytowane) 3 minuty temu, Kadajo napisał(a): Ogólnie układanie się z Bandytami którzy czuja się bezkarni to nigdy nie będzie dobry pomysł. Wiem ze tak tez i można napisać i o USA ale... Zobaczymy czy my będziemy tacy twardzi jak Ukraincy jak przyjdzie nasza pora a USA uda ze "negocjuje". Bo dziś Polacy atakują młodych Ukraincow ze uciekli, zobaczymy... Albo może obyśmy nigdy nie zobaczyli. Może tak napisze. Bardzo dobrze ze uciekli z upadłego skorumpowanego kraju , bardzo chętnie przyjął bym nawet cały naród ukraiński do polski i przymusowo go spolonizował i zagonił do pracy zero zasiłków i przywilejów maja robic to co my chcemy a jak sie nie podoba to wypad , powinni na granicy podpisywać polskie cyrografy przed wpuszczeniem i zaciągać kredyt u nas , to samo zrobili Niemcy Polakom po rozbiorach , same plusy takiego rozwiązania Edytowane 1 Marca 2025 przez voltq 1
Henryk Nowak 1 929 Opublikowano 1 Marca 2025 Opublikowano 1 Marca 2025 1 minutę temu, Winter napisał(a): Już się podnieciłeś dzieciaku? Ojej, wstawił gifa na którym Twój guru dostaje w łeb i już Ci żyłka pękła? Poza tym co ci wadzi to co wstawił, już nie można się pośmiać? 1
Gość Opublikowano 1 Marca 2025 Opublikowano 1 Marca 2025 Teraz, Henryk Nowak napisał(a): Ojej, wstawił gifa na którym Twój guru dostaje w łeb i już Ci żyłka pękła? Poza tym co ci wadzi to co wstawił, już nie można się pośmiać? Ale jakbym wstawił Zelenskiego, który jest na kolanach przed Trumpem to byście się zesrali
Kadajo 7 961 Opublikowano 1 Marca 2025 Opublikowano 1 Marca 2025 2 minuty temu, voltq napisał(a): Bardzo dobrze ze uciekli z upadłego skorumpowanego kraju , bardzo chętnie przyjął bym nawet cały naród ukraiński do polski i przymusowo go spolonizował i zagonił do pracy zero zasiłków i przywilejów maja robic to co my chcemy a jak sie nie podoba to wypad , powinni na granicy podpisywać polskie cyrografy przed wpuszczeniem i zaciągać kredyt u nas , to samo zrobili Niemcy Polakom po rozbiorach , same plusy takiego rozwiązania Hmm no ciekawe, to tak jakbyś napisał ze chętnie byś przyjął wszystkich rosjan z tego ich zadupia indoktrynacji i przymusowo spolonizował, zagonił do pracy bez socjalu itd. I nie chodzi mi o przyrównanie rosjan do ukraincow, Absolutnie. Tylko o to ze problemy w ich kraju nie biorą się z powietrza, tak jak problemy rosji nie biorą się z powietrza. 2 minuty temu, Winter napisał(a): Ale jakbym wstawił Zelenskiego, który jest na kolanach przed Trumpem to byście się zesrali Ja bym bekę cisną
ryba 1 247 Opublikowano 1 Marca 2025 Opublikowano 1 Marca 2025 9 minut temu, voltq napisał(a): Gdybyś mial jakaś wiedze to byś wiedział ze my kupujemy Rosyjski gaz tylko przez pośredników w ten sposób finansujemy agresora ale nie bezpośrednio Wiedze mam, ale to Ty sie tlumacz ze swojej pokretnej logiki. bo 100% gazu do nas nie pochodzi z RU. 1
Gość Opublikowano 1 Marca 2025 Opublikowano 1 Marca 2025 (edytowane) 2 minuty temu, Kadajo napisał(a): Hmm no ciekawe, to tak jakbyś napisał ze chętnie byś przyjął wszystkich rosjan z tego ich zadupia indoktrynacji i przymusowo spolonizował, zagonił do pracy bez socjalu itd. I nie chodzi mi o przyrównanie rosjan do ukraincow, Absolutnie. Tylko o to ze problemy w ich kraju nie biorą się z powietrza, tak jak problemy rosji nie biorą się z powietrza. Problemy w Polsce są z powodu Polaków. Na Ukrainie sami Ukraińcy są sobie winni. Skończ te bzdury, że ruscy odpowiadają za ponad 30 lat niszczenia Ukrainy. Oni sami to sobie zrobili. Edytowane 1 Marca 2025 przez Winter
voltq 1 372 Opublikowano 1 Marca 2025 Opublikowano 1 Marca 2025 7 minut temu, Henryk Nowak napisał(a): Ojej, wstawił gifa na którym Twój guru dostaje w łeb i już Ci żyłka pękła? Poza tym co ci wadzi to co wstawił, już nie można się pośmiać? Jest do tego stworzony odpowiedni temat 3 minuty temu, ryba napisał(a): Wiedze mam, ale to Ty sie tlumacz ze swojej pokretnej logiki. bo 100% gazu do nas nie pochodzi z RU. Czy ja napisałem ze 100% pochodzi? , stwierdziłem jedynie ze nadal kupujemy rosyjski gaz tylko przez pośredników czyli drożej to jaki jest logiczny sens takich biznesów? Twoja narracja i kilku innych osób szybko się wywraca bo jest nielogiczna i nie poparta faktami , cały czas opieracie się na kłamstwie i propagandzie , nienawidzicie Rosji i putina ale wasze działania wspierają Rosje i putina właśnie
Kadajo 7 961 Opublikowano 1 Marca 2025 Opublikowano 1 Marca 2025 2 minuty temu, Winter napisał(a): Problemy w Polsce są z powodu Polaków. Na Ukrainie sami Ukraińcy są sobie winni. Skończ te bzdury, że ruscy odpowiadają za ponad 30 lat niszczenia Ukrainy. Oni sami to sobie zrobili. A gdzie ja napisałem ze rosja opowiada ze 30 lat niszczenia Ukrainy. Rosja odpowiada tylko za zniszczenia w wojnie od 2014 i śmierć cywili w tym czasie. 1
voltq 1 372 Opublikowano 1 Marca 2025 Opublikowano 1 Marca 2025 (edytowane) 12 minut temu, Kadajo napisał(a): Hmm no ciekawe, to tak jakbyś napisał ze chętnie byś przyjął wszystkich rosjan z tego ich zadupia indoktrynacji i przymusowo spolonizował, zagonił do pracy bez socjalu itd. I nie chodzi mi o przyrównanie rosjan do ukraincow, Absolutnie. Tylko o to ze problemy w ich kraju nie biorą się z powietrza, tak jak problemy rosji nie biorą się z powietrza. Ja bym bekę cisną A czy ja stwierdziłem ze będzie idealnie ? nie ma idealnego systemu można jedynie dążyć do poprawy sytuacji a takie rozwiązanie jest na pewno lepsze niż te aktualne wprowadzane przez rząd PIS i KO/PO przy poparciu lewicy i PSL/ZSL 5 minut temu, Kadajo napisał(a): A gdzie ja napisałem ze rosja opowiada ze 30 lat niszczenia Ukrainy. Rosja odpowiada tylko za zniszczenia w wojnie od 2014 i śmierć cywili w tym czasie. A kto odpowiada za masakrę i ludobójstwo w buczy , skoro Rosja zgodziła się na międzynarodowe śledztwo w tej sprawie a Ukraina odmówiła i nie zgodziła się , czyżby potomkowie ludobójców z Wołynia przeprowadzili akcje fałszywej flagi ? Jak Ukraina wspiera Azow itd i stawia pomniki Szuchewycza i Bandery to później się dziwią ze putin mówi o ukraińskich nazistach Teraz za nasze pieniądze odbudowują muzeum Szuchewycza i Bandery które zbombardowała im Rosja To tak jakby Niemcy teraz stawiali pomniki Hitlera za Polskie pieniądze Edytowane 1 Marca 2025 przez voltq 1
Kadajo 7 961 Opublikowano 1 Marca 2025 Opublikowano 1 Marca 2025 A są na to jakieś dowody. No chyba nie powiesz ze Ukraina napadał na siebie sama i sama do siebie strzela. Ale jak już w chodzimy w takie spekulacje i teorie spiskowe to ja wychodzę bo to nie ma najmniejszego sensu. A nie jestem tutaj żeby się kłócić i krzyczeć. Nie jestem pomarańczowy 2
Radziuwilk 455 Opublikowano 1 Marca 2025 Opublikowano 1 Marca 2025 4 minuty temu, voltq napisał(a): A kto odpowiada za masakrę i ludobójstwo w buczy , skoro Rosja zgodziła się na międzynarodowe śledztwo w tej sprawie a Ukraina odmówiła i nie zgodziła się , czyżby potomkowie ludobójców z Wołynia przeprowadzili akcje fałszywej flagi ? Mocna odklejka... Ps. W katyniu tez byla komisja... 1 2
voltq 1 372 Opublikowano 1 Marca 2025 Opublikowano 1 Marca 2025 (edytowane) 2 minuty temu, Kadajo napisał(a): A są na to jakieś dowody. No chyba nie powiesz ze Ukraina napadał na siebie sama i sama do siebie strzela. Ale jak już w chodzimy w takie spekulacje i teorie spiskowe to ja wychodzę bo to nie ma najmniejszego sensu. A nie jestem tutaj żeby się kłócić i krzyczeć. Nie jestem pomarańczowy A jak maja być zdobyte dowody skoro Ukraina odmawia wszczęcia międzynarodowego śledztwa ? , ZSRR tez odmawiało wszczecia śledztwa w sprawie Katynia tak samo jak teraz Ukraina , a kto wymordował Polaków w Katyniu ? 2 minuty temu, Radziuwilk napisał(a): Mocna odklejka... Ps. W katyniu tez byla komisja... Dopiero jak Niemcy weszli na ten teren to powstała https://przystanekhistoria.pl/pa2/tematy/zbrodnia-katynska/32698,Katyn-w-niemieckiej-propagandzie.html Edytowane 1 Marca 2025 przez voltq
ghostdog 1 010 Opublikowano 1 Marca 2025 Opublikowano 1 Marca 2025 19 minut temu, Winter napisał(a): Już się podnieciłeś dzieciaku? Dla równowagi tu masz wersję jak Pomarańczowy kontaktuje https://img-comment-fun.9cache.com/media/aQGEZw/aNRDKm0e_700wv_0.mp4 2 1 1
Henryk Nowak 1 929 Opublikowano 1 Marca 2025 Opublikowano 1 Marca 2025 18 minut temu, Winter napisał(a): Ale jakbym wstawił Zelenskiego, który jest na kolanach przed Trumpem to byście się zesrali Odwróciłeś kota ogonem konfiarzu. A co do gifa z zełeńskim to ja miałbym to gdzieś. 1
Kadajo 7 961 Opublikowano 1 Marca 2025 Opublikowano 1 Marca 2025 Teraz, voltq napisał(a): A jak maja być zdobyte dowody skoro Ukraina odmawia wszczęcia międzynarodowego śledztwa ? , ZSRR tez odmawiało wszczecia śledztwa w sprawie Katynia tak samo jak teraz Ukraina , a kto wymordował Polaków w Katyniu ? Ale nie rozumiem do czego zmierzasz za bardzo. Ze ukraina jest zla ? 1
voltq 1 372 Opublikowano 1 Marca 2025 Opublikowano 1 Marca 2025 (edytowane) 9 minut temu, Henryk Nowak napisał(a): Odwróciłeś kota ogonem konfiarzu. A co do gifa z zełeńskim to ja miałbym to gdzieś. I znów to samo jak się z kimś nie zgadzasz to zaraz ruska onuca albo konfiarz , podasz jakieś konkretne argumenty i fakty czy tylko będziesz ujadał ? 8 minut temu, Kadajo napisał(a): Ale nie rozumiem do czego zmierzasz za bardzo. Ze ukraina jest zla ? stwierdziłem jedynie że nie chcą się zgodzić na przeprowadzenie śledztwa w tej sprawie , tak samo jak na ekshumacje na Wołyniu Na pewno złym człowiekiem jest Żeleński i ludzie z jego rządu , jak można było zamknąć granice dla mężczyzn i przymusowo ich wcielać do wojska , to jest niewolnictwo , cały czas powinny być otwarte granice dla wszystkich , w USA nie ma przymusu i maja nadmiar chętnych do obrony , dlaczego? bo to jedno z najlepszych państw na świecie do życia i ludzie chcą go bronić to jest normalny system wojskowy a nie niewolnictwo na wzór ZSRR Żeleński posłał przymusowo ludzi na śmierć w przegranej sprawie Edytowane 1 Marca 2025 przez voltq 1 1 1
adashi 1 663 Opublikowano 1 Marca 2025 Opublikowano 1 Marca 2025 34 minuty temu, ryba napisał(a): Nie raz i nie dwa pisal na forum, ze nalezy zakonczyc wojne asap i wznowic kontakty z napastnikiem, by gaz byl tanszy. Wojna trwa. Bierzemy droższy gaz od USA. Bierzemy też nadal surowce i nawozy od Rosji wspomagając przeróżne kszachstany, uzbekistany, turkmenistany, azerbejdzany i inne x-stany. No i Indie w minimalnym stopniu też. Jesteśmy ich dobrodziejami. Dzięki nam oni mogą spłacać rosyjskie kredyty. Same sukcesy. 1
ghostdog 1 010 Opublikowano 1 Marca 2025 Opublikowano 1 Marca 2025 Ja tylko czekam jak kacapskie elity wrócą na salony. Kiedy odwieszą ruskie kluby w pucharach europejskich i dopuszczą reprezentacje do zawodów sportowych. Pamiętam jak w pierwszych miesiącach wojny, wieszczono że Putin jest skończony na arenie międzynarodowej. Mój ociec (zwolennik PiS) już przedawkował propagandę i pieje z zachwytu, że Trump kopnął w tyłek ukraińskiego dresiarza. On myśli, że jak Trump zakończy konflikt, to wszyscy Ukraińscy wrócą do siebie 2
Gość Opublikowano 1 Marca 2025 Opublikowano 1 Marca 2025 13 minut temu, Henryk Nowak napisał(a): Odwróciłeś kota ogonem konfiarzu. A co do gifa z zełeńskim to ja miałbym to gdzieś. Ja konciarzem? Ok, leci ignor. 17 minut temu, ghostdog napisał(a): Dla równowagi tu masz wersję jak Pomarańczowy kontaktuje https://img-comment-fun.9cache.com/media/aQGEZw/aNRDKm0e_700wv_0.mp4 No już lepiej. 🤣
bergercs 1 738 Opublikowano 1 Marca 2025 Opublikowano 1 Marca 2025 12 minut temu, voltq napisał(a): stwierdziłem jedynie że nie chcą się zgodzić na przeprowadzenie śledztwa w tej sprawie , tak samo jak na ekshumacje na Wołyniu Skończ rozpowszechniać brednie tego oszołoma Korwina. Zresztą wyborcy Konforuskich idealnie wpisują się w profil "pożytecznego idioty" rozpowszechniającego ruSSką propagandę - szczepionki, covid, Ukraińcy - jota w jotę... 1 5
Rekomendowane odpowiedzi