MaxaM 1 662 Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca 5 minut temu, Winter napisał(a): Ukraińcy niech się cieszą, że USA ich przez 3 lata wspierały. Jak do tej pory, to USA cieszyło się, że robili najbardziej opłacalną inwestycję. Rozbrajając mocarstwo, głównego konkurenta, wydając grosze 1
VRman 2 640 Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca (edytowane) @wiechu_koperytko Skolko za djeń dają djengów? Haraszo? Czy moderacja mogłaby posprzątać tego ruskiego bota z forum? Typ ma zero postów poza 1 tutaj w tym wątku. Zarejestrował się aby napisać anty-ukraiński wpis i nie robi nic poza downvote'ami antyruskich wpisów i upvote'ami pro-ruskich. Edytowane 3 Marca przez VRman 2 1
Gość Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca 5 minut temu, MaxaM napisał(a): Jak do tej pory, to USA cieszyło się, że robili najbardziej opłacalną inwestycję. Rozbrajając mocarstwo, głównego konkurenta, wydając grosze Tak, tak. Tak super biznes, że nikt w UE nawet nie był zainteresowany produkcją amunicji dla nich.
huudyy 2 843 Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca (edytowane) 7 minut temu, Winter napisał(a): Ciekawe, czy tak samo się oburzałeś, jak nas ten kurdupel obrażał w ONZ. Sowiecki model dyplomacji. a ty w dalszym ciągu nie rozumiesz, że nie chodzi mi wcale o złe podejście Zelenskiego, tylko o to, co Trump robi ze swoim krajem. Teraz, Winter napisał(a): Tak, tak. Tak super biznes, że nikt w UE nawet nie był zainteresowany produkcją amunicji dla nich. no to patrz jak to teraz wygląda XD Pokażę Ci to na wykresach może bardziej: lamusy z EU: i MAKE AMERICA GREAT AGAIN Trump to taki szkodnik, że szkodzi każdemu, z wyjątkiem tych, którzy faktycznie są zagrożeniem. 6 minut temu, MaxaM napisał(a): Jak do tej pory, to USA cieszyło się, że robili najbardziej opłacalną inwestycję. Rozbrajając mocarstwo, głównego konkurenta, wydając grosze +1 Edytowane 3 Marca przez huudyy 2 5
Gość Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca 3 minuty temu, huudyy napisał(a): a ty w dalszym ciągu nie rozumiesz, że nie chodzi mi wcale o złe podejście Zelenskiego, tylko o to, co Trump robi ze swoim krajem. no to patrz jak to teraz wygląda XD Pokażę Ci to na wykresach może bardziej: lamusy z EU: i MAKE AMERICA GREAT AGAIN Trump to taki szkodnik, że szkodzi każdemu, z wyjątkiem tych, którzy faktycznie są zagrożeniem. +1 Spadki nastąpiły zaraz po ogłoszeniu ceł. Ty Amerykaninem jesteś, że tak się o USA martwisz?
GordonLameman 8 450 Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca Teraz, Winter napisał(a): Spadki nastąpiły zaraz po ogłoszeniu ceł. Ty Amerykaninem jesteś, że tak się o USA martwisz? a Ty jesteś Amerykaninem, że tak kibicujesz Trumpowi, skoro to naraża Polskę na niebezpieczeństwo? 8
Voodoo2 958 Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca 17 minut temu, Winter napisał(a): Ukraińcy niech się cieszą, że USA ich przez 3 lata wspierały. tylko z dobroci serca Bidena? Z pewnością właśnie tak..
Gość Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca 2 minuty temu, GordonLameman napisał(a): a Ty jesteś Amerykaninem, że tak kibicujesz Trumpowi, skoro to naraża Polskę na niebezpieczeństwo? Pisałem wielokrotnie po co mi Trump, ale nie dociera.
GordonLameman 8 450 Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca (edytowane) 2 minuty temu, Winter napisał(a): Pisałem wielokrotnie po co mi Trump, ale nie dociera. Bo to bzdurne i dość infantylne podejście. Mniej więcej takie: „Stańmy nad przepaścią i udajmy, że skaczemy, to może zamontują barierki” Edytowane 3 Marca przez GordonLameman 1
Gość Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca Infantylne to jest liczenie, że kraj z drugiego końca świata ma nas bronić.
nemar 190 Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca 3 minuty temu, GordonLameman napisał(a): Bo to bzdurne i dość infantylne podejście. Mniej więcej takie: „Stańmy nad przepaścią i udajmy, że skaczemy, to może zamontują barierki” Ja bym powiedział, że nieszczere. Nie jestem za PiSem/Trumpem/Putinem, ale... 1
huudyy 2 843 Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca 21 minut temu, Winter napisał(a): Spadki nastąpiły zaraz po ogłoszeniu ceł. Ty Amerykaninem jesteś, że tak się o USA martwisz? Mam babcie w Czikago i tatę w Ramstein. Co to w ogóle za pytanie? Przede wszystkim mieszkam w Polsce, a nie wyjebałem dzidę na szparagi pod Amsterdam - mieszkam w kraju, który graniczy z państwem pogrążonym w wojnie, obok eksklawy zbrodniczego reżimu, który już nie raz nas ostrzegał, że jesteśmy następni. Ja wiem ze z perspektywy mieszkańca lepszej części Europy możesz mieć ten konflikt w dupie, czy to kto komu pomaga, ja tylko patrzę na z perspektywy chłopaka któremu nie widzi się zeta w Orzyszu. 3 5
Gość Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca 1 minutę temu, huudyy napisał(a): Mam babcie w Czikago i tatę w Ramstein. Co to w ogóle za pytanie? Przede wszystkim mieszkam w Polsce, a nie wyjebałem dzidę na szparagi pod Amsterdam - mieszkam w kraju, który graniczy z państwem pogrążonym w wojnie, obok eksklawy zbrodniczego reżimu, który już nie raz nas ostrzegał, że jesteśmy następni. Ja wiem ze z perspektywy mieszkańca lepszej części Europy możesz mieć ten konflikt w dupie, czy to kto komu pomaga, ja tylko patrzę na z perspektywy chłopaka któremu nie widzi się zeta w Orzyszu. Kolejny z niby wyższą kulturą, a same przekleństwa.
huudyy 2 843 Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca 5 minut temu, Winter napisał(a): Kolejny z niby wyższą kulturą, a same przekleństwa. Nigdzie się nie chelpilem moim wychowaniem, za to ty zgrabnie omijasz temat XD
Gość Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca 2 minuty temu, huudyy napisał(a): Nigdzie się nie chelpilem moim wychowaniem, za to ty zgrabnie omijasz temat XD Pracuję i mieszkam za granicą, jak kilka milionów Polaków. Cała moja rodzina mieszka w Polsce. Co tobie w ogóledo tego typie? 🤣
huudyy 2 843 Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca 6 minut temu, Winter napisał(a): Co tobie w ogóledo tego typie A co tobie do tego czy jestem Amerykaninem?
Crew 900 1 000 Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca (edytowane) Jakie to pisowskiej gnoje bez kręgosłupów. Narracja zmieniła się to i oni swoją. Żałosne ścierwa Edytowane 3 Marca przez Crew 900 2 7
adashi 1 638 Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca 1 godzinę temu, MaxaM napisał(a): Jak do tej pory, to USA cieszyło się, że robili najbardziej opłacalną inwestycję. Rozbrajając mocarstwo, głównego konkurenta, wydając grosze To najpierwej chcieli tak jak piszesz, a teraz chcą na odwrót?
MaxaM 1 662 Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca (edytowane) @adashi No tak, bo obecna polityka ma cokolwiek związanego nawet z polityką Trumpa. Najpierw chcieli dobrze dla kraju, a teraz chcą na odwrót i rozmontowują od środka? Przecież kwestia Ukrainy, to tylko fragment tego co złego się dzieje teraz w USA. Z jednej strony America First, a robią rzeczy odwrotne. Edytowane 3 Marca przez MaxaM 3
VRman 2 640 Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca "Wait, did I sign that? I cannot believe I signed that" 7 1
hubio 1 174 Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca @VRman ale może na polskim forum piszmy jednak w jęz. polskim Ja wiem, że tu część osób bardziej się czuje Europejczykami niż Polakami, czasami sam tak mam, ale są jakieś granice. Tym bardziej, że nie wszyscy znają angielski, a co więcej nie muszą znać. I tak już wstawiacie ciągle anglojęzyczne twity, ale pisanie po angielsku to chyba przesada. 1
adashi 1 638 Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca Litości, przecież to parafraza cytatu Trumpa, to jak ma być po polsku. 6
Rekomendowane odpowiedzi