Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie kazdego tak oswiecilo ruskim przekazem jak ciebie.

I nie zgadzam sie, ze wiemy wszystko. Ciagle nie wiemy na 100% czy jestes onuca czy nie, czy to moze jakas diagnoza, czy moze jedno i drugie.

Wiec spokojnie wejdz na jakis portal poszukaj czegos negatywnego o ukraincach i podlinkuj.

• Confused 2
  • Upvote 4
Opublikowano

i poleciały głowy

...."Zorganizował wręczenie medali naszym bohaterskim żołnierzom z 117. brygady, wszyscy już o tym mówią i to nieprawda, że nic tu nie było. Było" - mówił w nagraniu Semenychin. Przekazał, że "żaden z żołnierzy nie został ranny, ponieważ wszyscy byli w schronie".

Wołodymyr Artiuch najpierw zdementował doniesienia, że taka uroczystość miała się odbyć, a później w rozmowie z dziennikarzami stwierdził, że "to nie była jego inicjatywa"

https://tvn24.pl/swiat/atak-na-sumy-szef-obwodu-sumskiego-zwolniony-st8412280

Opublikowano
9 godzin temu, Oldman napisał(a):

Wybacz albo jesteś głupi albo trollujesz bo innego wyjscia nie widze

Nie wybaczam. Nie pierwszy raz piszesz w takim obraźliwym i bufoniarskim tonie wąchając własne pierdy.

Poszukaj w słowniku słowa kultura osobista i poradnika nt. niewrzucania innym słów i poglądów, które sobie uroiłeś albo przełożyłeś na kogoś na podstawie tego, co pisali kompletnie inni ludzie.

Zawołaj jak wyjmiesz głowę z własnej dupy i nauczysz się korzystać z forum dyskusyjnego.

• Confused 1
Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, VRman napisał(a):

Nie wybaczam. Nie pierwszy raz piszesz w takim obraźliwym i bufoniarskim tonie wąchając własne pierdy.

Poszukaj w słowniku słowa kultura osobista i poradnika nt. niewrzucania innym słów i poglądów, które sobie uroiłeś albo przełożyłeś na kogoś na podstawie tego, co pisali kompletnie inni ludzie.

płakać nie będę, jak sie nie ma argumentów do dyskusji to sie zaczyna przyperdzielanie o cokolwiek, mam prośbę nie pisz już do mnie bo piszesz takie bzdury że ręce opadają a nie chce mi sie tych głupot czytać.

Edytowane przez Oldman
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, Oldman napisał(a):

jak sie nie ma argumentów do dyskusji to sie zaczyna przyperdzielanie o cokolwie

Zabawne, że to ty zacząłeś pisać do mnie na tej dokładnie zasadzie. Zero rozumienia, zero argumentów, jakieś pisanie o swoich urojeniach (trzeci raz ci staram się wyjaśnić, że przypisujesz mi postawę, poglądy i dyskusje na temat, w którym nie brałem udziału, nie miałem opinii i nie prezentowałem żadnej postawy.) i potem chamskie obrażanie. A wytknięcie chamstwa jeszcze ubierasz w atak personalny. :E To ty zacząłeś od chamstwa  w moją stronę. W każdym poście nie potrafisz się powstrzymać od pisania jak wiele głupszy jestem od ciebie.

Lądujesz w ignorowanych z innymi nadętymi bufonami, a o twoim IQ pisać nic nie muszę, bo wszyscy widzą sami i mają własne opinie, których na szczęście nie wylewają w każdym poście, bo to nie plebiscyt.

To forum dyskusyjne. 

Takie coś, gdzie się odnosisz do argumentów innych a nie tych ze swoich urojeń, takie coś gdzie używasz własnych argumentów bez obrażania innych i obwieszczania całemu światu co 5 sekund "ależ jestem zajebisty" i takie coś, gdzie ludzie mogą zweryfikować bzdury gdy jakiś pajac, któremu wytknięto chamstwo, brak argumentów, próbuje to zarzucać komuś innemu.

Edytowane przez VRman
Opublikowano
2 minuty temu, VRman napisał(a):

Zabawne, że to ty zacząłeś pisać do mnie na tej dokładnie zasadzie. Zero rozumienia, zero argumentów, jakieś pisanie o swoich urojeniach (trzeci raz ci staram się wyjaśnić, że przypisujesz mi postawę, poglądy i dyskusje na temat, w którym nie brałem udziału, nie miałem opinii i nie prezentowałem żadnej postawy.) i potem chamskie obrażanie. A wytknięcie chamstwa jeszcze ubierasz w atak personalny. :E To ty zacząłeś od chamstwa  w moją stronę. W każdym poście nie potrafisz się powstrzymać od pisania jak wiele głupszy jestem od ciebie.

Lądujesz w ignorowanych z innymi bucami, a o twoim IQ pisać nic nie muszę, bo wszyscy widzą sami i mają własne opinie, których na szczęście nie wylewają w każdym poście, bo to nie plebiscyt.

To forum dyskusyjne. 

Takie coś, gdzie się odnosisz do argumentów innych a nie tych ze swoich urojeń, takie coś gdzie używasz własnych argumentów bez obrażania innych i obwieszczania całemu światu co 5 sekund "ależ jestem zajebisty" i takie coś, gdzie ludzie mogą zweryfikować bzdury gdy jakiś pajac, któremu wytknięto chamstwo, brak argumentów, próbuje to zarzucać komuś innemu.

no i wyszła słoma z butów.

• Like 1
Opublikowano

To teraz można oficjalnie naper..alać w wieżowce w moskwie 

Prokremlowska agencja RIA Nowosti opublikowała nagranie pokazujące operatorów dronów atakujących Ukrainę z moskiewskiego biurowca. Wideo szybko zostało usunięte, ale zdążyło już pojawić się na innych stronach.....Na wideo widać osoby siedzące w wieżowcu Moskiewskiego Międzynarodowego Centrum Biznesowego, które kierowały dronami do ataków na Ukrainę.Jeden z rosyjskich batalionów poinformował, że podczas operacji dronem kierował dowódca formacji Stanisław Orłow, znany jako "Ispaniec". Mężczyzna, przebywając w wynajętych apartamentach w Moskiewskim City, pomyślnie zaatakował cel pod Czasiw Jarem na wschodzie Ukrainy.

https://wiadomosci.wp.pl/tak-rosja-walczy-z-ukraina-szybko-usuneli-nagranie-7146565550783456a

• Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, VRman napisał(a):

Zawołaj jak wyjmiesz głowę z własnej dupy i nauczysz się korzystać z forum dyskusyjnego.

@bergercs mowa nienawiści detected wzywam cię do interwencji, będziesz raportował swoich kolegów?

7 godzin temu, Radziuwilk napisał(a):

Nie kazdego tak oswiecilo ruskim przekazem jak ciebie.

I nie zgadzam sie, ze wiemy wszystko. Ciagle nie wiemy na 100% czy jestes onuca czy nie, czy to moze jakas diagnoza, czy moze jedno i drugie.

Wiec spokojnie wejdz na jakis portal poszukaj czegos negatywnego o ukraincach i podlinkuj.

Zapomniałem cię wymienić kolego internetowy , podlinkuj coś negatywnego o Ukraińcach w końcu wszystko wiesz najlepiej wszędzie byłeś i wszystko widziałeś 

Edytowane przez voltq
  • Like 1
Opublikowano
19 minut temu, voltq napisał(a):

mowa nienawiści detected wzywam cię do interwencji, będziesz raportował swoich kolegów?

Polecam wizytę u specjalisty - manie prześladowcze ponoć da się leczyć. Chyba, że uznałeś za życiowy cel być forumowym głupkiem.

• Confused 2
  • Upvote 1
Opublikowano
2 godziny temu, bergercs napisał(a):

Polecam wizytę u specjalisty - manie prześladowcze ponoć da się leczyć. Chyba, że uznałeś za życiowy cel być forumowym głupkiem.

co to za mowa nienawiści z twojej strony nazywasz mnie głupkiem?

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Po części @voltq ma rację, bo tutaj jak i w innych tematach popuszcza niektórych...jak jeszcze pociskają inteligentnie i z kulturą to "spoko", ale są przypadki gdzie to jest już chamskie, bezczelne i rynsztokowe.

Edytowane przez AndrzejTrg
  • Like 2
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

USA zmniejszyły żądania ws. zwrotu pomocy udzielonej Ukrainie od początku pełnoskalowej rosyjskiej inwazji z 300 mld dol. do ok. 100 mld dol. Obniżona wartość jest zbliżona do szacunków Kijowa wynoszących ponad 90 mld dol

https://www.money.pl/gospodarka/media-trump-zmniejszyl-zadania-zaskakujace-informacje-ws-ukrainy-7146652642245568a.html

Edytowane przez hubio
  • Like 1
  • Haha 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...