-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez trepek · Opublikowano
No coś w tym jest, w Audi teraz wyprzedaże np. Q5 i tam na dzień dobry obniżki wynoszą 25-30%. Reindustrializacja się zacznie. UE też będzie musiała to zrobić. -
Przez Isharoth · Opublikowano
Osobiście spróbuję przeczekać do AM6, co niektórzy forumowicze pewnie potraktują jako szaleństwo. Trzeba pamiętać że większość ludzi bardzo rzadko wymienia sprzęt, a jeśli już, to większość i tak nawet nie dotyka topowych podzespołów. A ktoś jednak w te gry musi grać. Nie opłaca się robić gier tylko dla samych entuzjastów, bo sprzedaż będzie kiepska. Moim zdaniem 5800X3D jeszcze długo będzie nadawać się do grania. -
Przez boban666 · Opublikowano
Co myślicie , pakować się teraz w tego 9800x3d do grania w 3440x1440 w 144kl/s , na 4080s ❔Czy jest jakas "inna" opcja 😁 -
Przez Dresiq · Opublikowano
Alien dark descent. Mimo że gra na licencji aliena, to widać że powinna być w categorii indie. Klimat wgniata w fotel, wymaga myślenia, nie robi z gracza debila. Znajomy po mojej namowie kupił na ps5. I stwierdził że zajebista, jedyna gra której później nie sprzedał. -
Przez Reksio · Opublikowano
Kolego, czyli jeżeli dobrze rozumiem, to przy jednym procesorze, który ma 6 rdzeni, można dzielić rdzenie nieparzyście, czyli np. 3 rdzenie na wirtualkę i trzy na główny system i pomimo nieparzystości takiego podziału (3/3), będzie to pracowało bezproblemowo ? Temat ten założyłem, ponieważ planuję modernizację sprzętu i zastanawiałem się, co będzie lepsze pod wirtualkę, i-3 z czterema rdzeniami, czy może i-5 z sześcioma rdzeniami.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi