@ZachyByły dwa rożne konta tylko ten sam adres i nazwisko i mi w jednym napisali ze tylko 1 sztuka an adres, ale to było szaleństwo koparkowe teraz pewnie nie będą tak sprawdzać:)
Teoretycznie 90% gry, 10% praca. Obecnie program, w którym pracuję optymalnie potrzebuje 32 gb( męczę jeszcze na 16 gb w domu, bo 95% pracy jest w pracy), nie wiadomo, jak to za rok będzie wyglądało z wymaganiami do płynnej pracy. Być może na wyrost celuję, dam nie wiem.
Biję się trochę z myślami
No jak "byłeś ujęty" w kontekście że w jednym poście was wymieniono, to faktycznie zbrodnia, chyba że sugerujesz iż towarzystwo dla tomcuga nieciekawe A teraz przypomnij mi czy gdzieś ktoś został tam obrażony słowem powszechnie uznawanym za wulgarne, albo sugerowano że, no nie wiem, delikatnie rzecz ujmując padł na głowę? Nie, to była twoja i dwóch kolegów domena. Weź już wreszcie zluzuj majty, bo czytanie pomówień, oszczerstw i kłamstw jest zwyczajnie męczące. Wymiana 17 procków Intela chyba nie służy... A to nie ty przypadkiem weryfikowałeś ich test CP2077 i wyszło, że masz tam zbliżony FPS? Co za ironia.
Nie podoba mi się taka bezsensowna nagonka i przeinaczanie faktów, bo internet jest dzisiaj zalany takim łajnem, a tutaj chciałbym szukać uczciwych i sprawdzonych informacji, a nie takiego bełkotu. Mam nadzieję że EOT i poziom ITH będzie wyższy od PCL.
Rekomendowane odpowiedzi