Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
14 minut temu, bbandi napisał(a):

Bo tam wolą rakietę pokazać raz do roku na paradzie zamiast wyżywić 5 wiosek w cenie tej rakiety, a ci z wiosek cieszą się z parady jedząc gruz - taka mentalność.

Opublikowano
31 minut temu, MaxaM napisał(a):

Dodając jeszcze jaką byli potęgą technologiczną i naukową za czasów ZSRR.

Oj myślę, że trzeba by się przyjrzeć co zostało wynalezione na terenie Rosji a co na terenach państw, które były pod butem ZSRR. Coś od lat 90 nie widać tej "potęgi".

• Upvote 1
Opublikowano

Większość technologii to Ukraina i Kazachstan tak w sumie :E Rosjanie potrafili zgubić blueprinty do wszystkich swoich czołgów, a żeby nikt się nie dowiedział o budowie takiego czołgu to ludzi rozstrzeliwali :E Sprytne. Aż tak sprytne, że teraz nie mają jak produkować silników do T-80 albo naprawiać T-72 w czasie w jakim powinni :D 

6 minut temu, NotQuite napisał(a):

Hehe zrobił wcześniej killstreaka i wykorzystał uav:Up_to_s:

Żeby to było takie proste... Miał mega fart, że udało mu się przeżyć. 

Opublikowano
27 minut temu, TheMr. napisał(a):

Widziałem jakie samoloty lądują na tym lotnisku. To jest szok, że tak mało jest katastrof lotniczych. Niektóre samoloty wyglądają jak śmietniki, szczególnie te afrykańskich linii lotniczych. 

Opublikowano (edytowane)

jesli to prawda to europa bedzie coraz bardziej obsrana (co przełoży sie na jej ograniczone działania względem kacapów lub nawet ich brak) a rosja coraz bardziej bedzie sobie pozwalać w europie (dopóki bedzie miała na to pieniądze), historia pokazuje ze na szczycie oddziaływań skutecznych język siły jest jednym z najlepszych.

Edytowane przez Oldman
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

No i co im po tej amunicji? Będą ludziom wypłacać w ten sposób wynagrodzenia zamiast w rublach, które są warte mniej niż papier, na którym się je drukuje?

https://g.co/kgs/fUEtpbe

EU jest w stanie zwiększyć produkcję amunicji i to bez większego szwanku dla swojej gospodarki.

Edytowane przez Kris194
Opublikowano
24 minuty temu, Kris194 napisał(a):

No i co im po tej amunicji?

amunicja słuzy do napier**nia lub grożenia że się bedzie jej używać, dla porównania Polska moze swoją amunicją walczyc przez 10-15 dni w poważnym konflikcie. To jeden z czynników który powoduje ze jakies Panstwo traktowane jest poważnie a inne Państwo niepoważnie (tak jak np Polska)

29 minut temu, Kris194 napisał(a):

EU jest w stanie zwiększyć produkcję amunicji i to bez większego szwanku dla swojej gospodarki.

Znajdz mi sensowne zródło w necie które tak twierdzi chętnie sie zapoznam (pisze bez ironii)

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Będzie tak samo jak tutaj...   Przyszła grupka "za pięć dwunasta" (to było 25 sierpnia albo nawet po 25 sierpnia czyli nowy rok szkolny tuż tuż) zamiast reagować wcześniej np: na wprowadzony brak zadań domowych itd, dodatkowo większość i tak nie reaguje. Jest takie fajne młodzieżowe powiedzenie - niech ktoś coś. Za późno? chyba nie, przedmiot ma wejść we wrześniu 2025.   Wszystko zależy od matek, setek tysięcy matek (kobiety z natury są cwane i nie chcą sobie robić problemów więc zostaną w domach) Raz że twarze "matek polek" pod szkołami a dwa jedność w bojkocie tego przedmiotu i nie posyłanie na zajęcia. Wszystkim takim rodzicom państwo wystawi kary grzywny? Problem jest taki że jedność Polek i Polaków nie istnieje, obym się mylił ale raczej się nie mylę. Jedność mają małe grupki jak np: górnicy albo strajk kobiet. Przedmiot przejdzie a Polki i Polacy będą siedzieć cichutko. Wystarczy zobaczyć np: protesty chociażby w Polsce albo Francji. Francuzi w zeszłym roku protestowali około 50 razy, a Polacy 2 razy. W Polsce prąd do góry, gaz do góry, składki do góry, wszystko do góry... nic się nie stało, tak samo będzie z tym kontrowersyjnym przedmiotem nauczania.   Ale faktycznie, poczekajmy na to co będzie, może podstawa programowa tego przedmiotu nie będzie aż tak kontrowersyjna (bez dokładnych danych co będzie w programie nauczania i jak to będzie przekazywane możemy tylko gdybać jak Zajączkowska, jedyny plus że mówi o tym i informuje Polki i Polaków o takim przedmiocie który wejdzie do szkół w 2025 roku)
    • Ten wyciek miałem też na RTX 4090. Teraz, po patchu, jeździłem dużo ścigaczem i wycieków już nie ma.
    • No właśnie w MSFS 2020 podłączyłem joystick i przepustnice i przypisało defaultowe komendy pod to, wydrukowałem sobie nawet szablon z sieci z bindami żeby szybciej się tego nauczyć bo lata się wtedy przyjemniej zwłaszcza że ja jak na razie latam tylko GA.  W MSFS 2024 podpiąłem joystick i przepustnice i wszystko jest inaczej, w starszej wersji było to nawet sensownie zmapowane, tutaj to jakaś tragedia i nie mam zielonego pojęcia co jest do czego. Nawet żeby zmienić widok kamery miałem problem.  Pewnie jutro to będę ogarniał bo dzisiaj tylko na chwilę wbiłem żeby ustawienia graficzne ustawić i już mi się nie chciało przez to przekopywać. 
    • @ju-rek niestety. Sprawdzałem 2066, 2033, 2000. Dopiero jak ustawię FCLK na Auto to ycruncher nie wali błędem.
    • Chyba to dobry moment żeby dać szansę polskiemu S.T.A.L.K.E.R'owi za niecałe 30 zł na STEAM https://store.steampowered.com/agecheck/app/1016800/ 🤭😉     Wygląda i nawet działa na tym Unreal Engine 4 👏💪    
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...