Te karty NV Founders co ich "nie ma" to coś mi śmierdzi.
Właśnie mi przyjechała 5070 Founders (fabrycznie zapakowana z Nvidii, przyjechała z Francji) a na pudełku pieczątka QC z marca 2025.
Ciekawe gdzie leżała 10 miesięcy ta karcioszka i ile innych Foundersów 5070 i 5080 a i może 5090 jeszcze leży po magazynach w EU i czeka na "rzut łaski" od NV na ich stronę?
Wiem że się powtarzam ale Ja kiedyś kupiłem xboxa specjalnie dla GTA V... awruk jeden z największych błędów życiowych
Jak wyżej napisałem, mogłem spokojnie poczekać na wersję PC, którą tylko na chwilę odpaliłem i uznałem że przecież przeszedłem to z pół roku temu więc po co w to grać drugi raz po tak krótkim czasie... i tak minęło 13 lat i jedne jedyny przejście było premierowe.
I nie czekanie na premierę na PC to nie jest jedzenie odgrzewanego kotleta, to jedzenie dopieszczonego schabowego z ziemniaczkami i kapustką zasmażaną, a nie suchego gołego kotleta z kuraka
Ja mam jakąś dziwną obawę, choć tak zawszę w Lidlu czy Biedrze biorę wózek.
Ale faktycznie u mnie w Lidlu tez koło alkoholu są nawalone jakieś półki, gdzie bieda przejechać, a najgorsze jak jadę w takiej wąskiej alejce i się typ z naprzeciwka ładuje... nosz urwa widzi że jestem w połowie to nie poczeka tylko ciśnie się jak pierdzielony debil. Jeden z powodów dlaczego rzadko korzystam z takich dużych sklepów.
Rekomendowane odpowiedzi