Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, kanon7 napisał(a):

^^ no tak, ty nigdy byś tak nie zrobił.

1534436_1709740797.webp.3dc09a2eb21a8e91003803bea4df807a.webp

@Kadajo dajesz! :E :E :E 

Tak jest, jeden przekaz.

Opublikowano

Przed chwilą oglądałem kawałek jakiegoś youtubowego wywiadu z Millerem. Miller zarzeka sie, że ma dostęp do raportów ONZ zgodnie z którymi Ukraińskie nacjonalistyczne bojówki zabiły 16k rosyjskojęzycznych Ukraińców. Ma ktoś jakieś pojęcie ile będzie w tym prawdy?

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Obserwuję Millera od wielu lat i nie rzuca słów na wiatr i musi mieć dowody jak to mówi. Natomiast prawda leży pewno gdzieś po środku i równie dobrze to mogły być "zielone ludziki putlera" - ubrani w cywilne ciuchy, udający cywilów, a tak naprawdę robiący dywersję. Formalnie cywile i tak banda putina to wysłała do ONZ. ONZ przyjął to jako wiarygodne, a Miller na tym się opiera. ruskim kacapom nie można wierzyć nawet jak powiedzą, że dzisiaj jest trzeci marca.

I żeby była pełna jasność ja nie mam za złe Załenskiemu, że myśli dokładnie tak jak cały świat o tym zbrodniarzu z kremla bo to, że 25 razy złamał umowy to wie i Trump i każdy. To jak traktuje jeńców też i to, że jest  bandytą napadającym inny kraj to też każdy wie, zaręczam razem z Trumpem tylko chodzi o to, że ten kacap sąsiaduje z Ukrainą i ma mocarstwo, a Ukraina przez 3 lata stawia dzielnie opór ale są na wykończeniu. Dobrze powiedział jeden z Republikanów albo Vance (nie pamiętam kto), że jedyną osobą na świecie, która może załatwić ten pokój to jest Trump. Alternatywa to dalsza wojna z pytaniem jak długo starczy Ukraińcom ludzi i sprzętu. A Trump jeszcze się wściekł o to, że Załesnki powiedział, że mają przewagą. A przecież tą przewagę mają dzięki pomocy UE i USA. Po odcięciu od USA nie będą mieć. Czyli tak naprawdę wg Trumpa musi odciąć pomoc, żeby Ukraina nie miała przewagi, raczej wg mnie równowagi i wtedy zgodzi się na pokój. No i kwestia taka, że rzeczywiście USA bardzo pomogły Ukrainie mimo, że są za oceanem i naprawdę nie muszą bronić Ukrainy bo to nawet nie ten kontynent :) wiec na litość boską - mógł Załenski zrobić wyjątek i założyć ten cholerny garnitur tym bardziej, że był o to proszony...

Edytowane przez hubio
  • Haha 2
  • Upvote 1
Opublikowano
3 minuty temu, Suchy211 napisał(a):

Przed chwilą oglądałem kawałek jakiegoś youtubowego wywiadu z Millerem. Miller zarzeka sie, że ma dostęp do raportów ONZ zgodnie z którymi Ukraińskie nacjonalistyczne bojówki zabiły 16k rosyjskojęzycznych Ukraińców. Ma ktoś jakieś pojęcie ile będzie w tym prawdy?

Liczby to bzdura.

https://www.ohchr.org/en/press-releases/2016/07/un-report-2014-16-killings-ukraine-highlights-rampant-impunity

Opublikowano (edytowane)

Zawnioskowałem o usunìęcie konta błaźnie. Akceptuj od razu, błaźnie. @Kadajo

Edytowane przez Winter
Opublikowano
Teraz, Kadajo napisał(a):

Ale to wiesz ze to nie do mnie takie prośby ? :D

Ja jestem tylko modem :)

Ty nawet modem nie jesteś mały siurku.

Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, Suchy211 napisał(a):

Ma ktoś jakieś pojęcie ile będzie w tym prawdy?

Na logikę. Da się ukryć 16k zamordowanych osób? Co z ich rodzinami? Nikt nic nie wie? Nikt nic nie widział? Żadnego śledztwa dziennikarskiego? Wszyscy cicho siedzą? Nawet żadnej historii o yeti, wampirach i uprowadzeniach ufo?

Takie rewelacje, dowody, byłyby istnym paliwem dla jednej strony.

Edytowane przez MaxaM
  • Upvote 1
Opublikowano
1 minutę temu, Suchy211 napisał(a):

A co się stało, że Winter się tak rozpuścił?

Mozliwe ze poszedl na zasilek dla bezrobotnych w NL, a z tym nie chca sprzedawac trawki w coffiku i zestresowany chodzi :E

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Kadajo napisał(a):

Wysłałem mu tylko hymn Rasijski tak dla beki a tu wojna od razu wybuchła :E

... i to z łodzi podwodnej :) 

poniedziałek - każdy ma zły nastrój... :) Za 4 dni będzie lepiej jak wleci piątunio :) 

@Kadajo po coś Ty chopie wchodził w tematy wojenne jak unikasz nawet politycznych... Po co Ci to było. Złamałeś własną zasadę :) 

Edytowane przez hubio
  • Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...