Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, adashi napisał(a):

Ale w Polsce? To przecież nie ma takiej partii.

ale teraz Braun i Korwin na aucie i już kiedyś czytałem, że ktoś o czymś myśli.

Pewnie się coś niebawem pojawi, po sukcesach w USA. 

Oby nie.

Opublikowano
49 minut temu, VRman napisał(a):

Dosyć. Nie wiem jak Wy, ale ja zaczynam zgłaszać troli wrzucających ruskie ścieki bez żadnego komentarza albo jeszcze to pochwalające.

Przecież to nie zawsze ruskie ścieki, tylko kampania inceli. No chyba że o czymś innym mówisz.

• Upvote 1
Opublikowano
9 minut temu, Keller napisał(a):

Przecież to nie zawsze ruskie ścieki, tylko kampania inceli. No chyba że o czymś innym mówisz.

To:

2 godziny temu, Ludojad napisał(a):

(wyciąłem, bo nie chcę sam tego powielać ruskiego przekazu)

nie ruskie ścieki? Czysta ruska propaganda, niczym bimber Wędrowycza: 99,9999% zawartości ruskiego syfu. 

• Upvote 1
Opublikowano
5 minut temu, Keller napisał(a):

No jak dla mnie to jest na wykopie popularne, kiedyś tam próbowałem dyskutować, to samo potem się stworzyły grupki redpill i mgtow, to jest to samo. Oczywiście pewnie większość popiera konfę.

Wykop jest zalany ruskimi, botami i zwykłymi debilami, tamtejsza logika jest na poziomie dziesięciolatka.

• Like 1
Opublikowano

Decyzja Stanów Zjednoczonych o zawieszeniu współpracy wywiadowczej z Ukrainą miała poważne konsekwencje dla sytuacji na froncie. Rosja zyskała przewagę na kluczowym odcinku(...)

https://wiadomosci.wp.pl/po-decyzji-usa-rosja-zyskala-przewage-na-kluczowym-odcinku-7132939706973120a

Jaki zły ten Trump - wszyscy znów pobiadolą, a tymczasem kolejne istnienia ludzkie będą zabierane przez tą wojnę.

Opublikowano

USA wstrzymało pomoc, ORAZ nie była wstanie zorganizować choćby zawieszenia broni, nie wspomnę o trwalszym pokoju. Co gorsza, wygląda na to, że Trump też nie ma kart, aby to zorganizować. Jest przywódcą nieskutecznym . To już tylko mały krok od bycia sojusznikiem rosji w tej wojnie. Od teraz każda normatywna śmierć (tj. taka, która wystąpiłaby w statusie jak dotychczas) jest na rękach putina. Każda ponadnormatywna na rękach Trumpa. Przy okazji, chyba trzeba również imię prezydenta USA zacząć pisać z małej litery. 

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Suchy211 napisał(a):

USA wstrzymało pomoc, ORAZ nie była wstanie zorganizować choćby zawieszenia broni, nie wspomnę o trwalszym pokoju. Co gorsza, wygląda na to, że Trump też nie ma kart, aby to zorganizować. Jest przywódcą nieskutecznym . To już tylko mały krok od bycia sojusznikiem rosji w tej wojnie. Od teraz każda normatywna śmierć (tj. taka, która wystąpiłaby w statusie jak dotychczas) jest na rękach putina. Każda ponadnormatywna na rękach Trumpa. Przy okazji, chyba trzeba również imię prezydenta USA zacząć pisać z małej litery. 

Może to kontrowersyjne, ale przez głupotę Załenskiego w Gabinecie Owalnym on też za to pośrednio odpowiada... Chwalił się jaką to ma przewagę nad mocarstwem atomowym, a miał ją tylko dzięki USA i UE więc Trump mu to powiedział, że nie chce pokoju bo ma przewagę, ale tą przewagę dzięki podatnikom amerykańskim. Więc Trump zakręcił kurek.

Tym nie mniej akurat cofnięcie udzielania danych wywiadowczych uznaję, ze bardzo słabe, wręcz nieludzkie bo to akurat nie kosztuje miliardów jak amunicja i rakiety. 

Natomiast też trzeba wziąć poprawkę, ze to wszystko co obecnie przekazują nam media zarówno związane z Załenskim, Trumpem i kremlem mogą być bardzo mocno manipulowane na swoją korzyść. Jeszcze wczoraj czytałem, że USA wycofało jedynie dane wywiadowcze dotyczące ataków na terytorium rosji, a nie obrony, a już dzisiaj od Ukraińców wychodzi news, że tracą przewagę przez Trumpa...

Może za 10 lat albo za 50 jak się odtajni dokumenty będzie tak naprawdę wiadomo co się działo w tej wojnie.

Edytowane przez hubio
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, Ludojad napisał(a):

xD Wojna w nocnym klubie ale zaraz tutaj @Badalaman @Badalamann @TheMr. beda pisac ze to fejk i nic takiego nie ma miejsca , każda partia i kandydat który jest za przymusowym szkoleniem dużo straci , ludzie widza co się dzieje na Ukrainie i co "dobrego" spotkało tych którzy bronili ukraińskiej ziemi

Edytowane przez voltq
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...