Ekstremalne zjawiska pogodowe / Zmiany klimatyczne / Globalne ocieplenie
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez DyndaS · Opublikowano
Jestem w oczekiwaniu na wycenę rzeczoznawcy z PZMOTu. Koszt takiej wyceny to 650 zł. Ale... Dzisiaj otrzymałem stanowisko od uniqa na moje z 14 stycznia, gdzie ich ilość manipulacji i absurdów nie zna granic. Twierdzą dalej uparcie, że poprawnie wyliczają wartość dla konkretnie mojego motocykla zgodnie z VIN. Jednak każdy kosztorys czy wycena tyczy się nieprawidłowego modelu co nawet potwierdza oznaczenie RH12 czy różnica w cenie wyświetlacza temu jasno przeczy. Przyjmują wartość bazową dla motocykla 17 miesięcznego, który od pierwszej rejestracji co sami przyznają miał 6 miesięcy, ale... To wreszcie nowy, 6-miesięczny, czy może 17-miesięczny? -
Przez ptys · Opublikowano
najpierw polskie jedznie z pomocy w Afryce teraz agragaty dupiarza na ukraińskim olx, na koniec bonus w postaci opinii Ukrainki na temat polskich frajerów, tak wiem jestem ruską onucą -
Przez STALKER · Opublikowano
Ten temat errora1983 to jakaś farsa nic się kupy nie trzyma. -
Przez Send1N · Opublikowano
A tak jeszcze co do karty wifi to nie trzeba jej demontować fizycznie w ramach diagnozy wystarczy ją wyłączyć w biosie lub nawet w menedżerze urządzeń kliknąć na nią prawym > wyłącz urządzenie, po tym zabiegu tymczasowo możesz sobie załatwić coś po taniości na usb aby korzystać z internetu, jeżeli problem nie wystąpi przez kilka dni to przynajmniej będziesz miał pewność jaka jest przyczyna i wtedy pomyślisz o ewentualnej zmianie windowsa na starszy build 11 lub wymianie samej karty pod maską -
Przez MarcoSimone · Opublikowano
@maxmaster027 My już mamy od dawna 9850X3D
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi