GordonLameman 8 432 Opublikowano 23 Lipca Opublikowano 23 Lipca 1 minutę temu, adashi napisał(a): Jprd co za jakieś bzdury, jak w odwrotnym kierunku, skretynienie. Ej, dla kolegi takie artykuliki to cały świat 4
AndrzejTrg 2 740 Opublikowano 23 Lipca Opublikowano 23 Lipca Ciekawe czy wg. niego ziemia jest płaska czy żyjemy wewnątrz ziemi... 1
Crew 900 999 Opublikowano 23 Lipca Opublikowano 23 Lipca 14 minut temu, AndrzejTrg napisał(a): Ciekawe czy wg. niego ziemia jest płaska czy żyjemy wewnątrz ziemi... Tak i układ słoneczny kręci się wokół ziemi
adashi 1 637 Opublikowano 23 Lipca Opublikowano 23 Lipca Nie ma układu słonecznego. Jest firmament. 3
Reddzik 2 762 Opublikowano 27 Lipca Opublikowano 27 Lipca (edytowane) Zalany do wysokości ok. 1,5 m „Bar Nad Potokiem” w miejscowości Kozy (pow. bielski, woj. śląskie). Na miejscu są liczne zastępy straży pożarnej. Okolice Bielska Białej, Czechowice trudna sytuacja jak piszą w necie. Edytowane 27 Lipca przez Reddzik 1
duniek 255 Opublikowano 28 Lipca Opublikowano 28 Lipca krakow i kielce podtopienia, a ja jestem po srodku i tylko lekko kropiło jakos ostatnio mnie omija wszystko
Reddzik 2 762 Opublikowano 28 Lipca Opublikowano 28 Lipca U mnie już stan rzek dużo poniżej stanu ostrzegawczego. Odwołali pogotowie powodziowe od godziny 8.00.
Camis 5 886 Opublikowano 28 Lipca Autor Opublikowano 28 Lipca https://wiadomosci.onet.pl/kraj/wal-przerwany-burmistrz-traci-cierpliwosc-wody-polskie-nic-nie-zrobily-relacja-na/sxcx75f
galakty 3 312 Opublikowano 28 Lipca Opublikowano 28 Lipca Prognozy nie były przesadnie alarmujące... Ale najważniejsze pytanie - czy się uśmiechają? 1
krukkpl 221 Opublikowano 28 Lipca Opublikowano 28 Lipca Lipiec w tym roku nie za gorący (było moze ze dwa razy ponad 30 stopni), ale ta wilgotność robi wielką różnicę na niekorzyść. Z dwojga złego chyba wolałbym jednak żyć na pustyni niż w dżungli
galakty 3 312 Opublikowano 28 Lipca Opublikowano 28 Lipca 25 stopni, a oddychac nie ma czym. Pranie na balkonie 24h i spodenki na siłownię dalej wilgotne, dramat.
AndrzejTrg 2 740 Opublikowano 28 Lipca Opublikowano 28 Lipca (edytowane) 1 godzinę temu, krukkpl napisał(a): Lipiec w tym roku nie za gorący (było moze ze dwa razy ponad 30 stopni), ale ta wilgotność robi wielką różnicę na niekorzyść. Z dwojga złego chyba wolałbym jednak żyć na pustyni niż w dżungli W dżungli masz przynajmniej podobna temperaturę za dnia jak i w nocy, na pustyni to jak ebnie słońcem to ze 40+, a przyjdzie noc to koło 0 także z dwojga złego lepsza dżungla No przestało padać, więc nici z basenu w piwnicy Edytowane 28 Lipca przez AndrzejTrg
Klakier1984 726 Opublikowano 28 Lipca Opublikowano 28 Lipca W mediach generalnie cichutko o tych wszystkich podtopieniach. Ciekawe dlaczego 1
hwdp43 1 701 Opublikowano 28 Lipca Opublikowano 28 Lipca No tak . Bo jakby pis rzadzil to by nie padalo. By to wymodlili 1
AndrzejTrg 2 740 Opublikowano 28 Lipca Opublikowano 28 Lipca Dość ciekawe zjawisko zaobserwowano w kanadzie, a mianowicie piorun kulisty, kiedyś dawno temu widziałem na własne oczy, ale to taki malutki był 2
Totek 774 Opublikowano 28 Lipca Opublikowano 28 Lipca Wspaniałe zjawisko i świetne nagranie, widać jak się rozpada. Chciałbym coś takiego kiedyś zobaczyć na żywo. 2
AndrzejTrg 2 740 Opublikowano 28 Lipca Opublikowano 28 Lipca Za małolata miałem okazję, ale to było na chwilkę tylko. Takie jak na ww. filmiku z bliska jakbym zobaczył to chyba by dwójka poszła
trepek 1 345 Opublikowano 29 Lipca Opublikowano 29 Lipca 12 godzin temu, AndrzejTrg napisał(a): Dość ciekawe zjawisko zaobserwowano w kanadzie, a mianowicie piorun kulisty, kiedyś dawno temu widziałem na własne oczy, ale to taki malutki był Znajomej taki do domu wpadł. Poobijał się od ścian, podłogi, sufitu po czym zniknął w gniazdku. Miała w całym pokoju wypalone ślady miejsc, po których poruszał się ten piorun więc no ciężko to wytłumaczyć czymś innym Ogólnie jak się na to wszystko patrzyło później to: 1
huudyy 2 837 Opublikowano 29 Lipca Opublikowano 29 Lipca 12 godzin temu, Totek napisał(a): Wspaniałe zjawisko i świetne nagranie, widać jak się rozpada. Chciałbym coś takiego kiedyś zobaczyć na żywo. dawaj świeczkę do mikrofali 1
MaxaM 1 658 Opublikowano 29 Lipca Opublikowano 29 Lipca 14 godzin temu, AndrzejTrg napisał(a): Dość ciekawe zjawisko zaobserwowano w kanadzie, a mianowicie piorun kulisty, kiedyś dawno temu widziałem na własne oczy, ale to taki malutki był To jest transformator 1
Badalamann 982 Opublikowano 29 Lipca Opublikowano 29 Lipca 17 godzin temu, Klakier1984 napisał(a): W mediach generalnie cichutko o tych wszystkich podtopieniach. Ciekawe dlaczego Na onecie cały czas jest o sytuacji pogodowej i efektach. Podobnie na rmfie sporo. Ale dużo ich "sensacji" to jakieś lokalne podtopienia, albo akcje "może zalać szkołę/szpital i jest akcja straży!". No i te akcje się udają, nie ma tragedii to i nie ma sensacji, materiały się nie "klikają". 1
Rekomendowane odpowiedzi