Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 godzin temu, Jaycob napisał(a):

Bez kombinowania możesz kupić PC GP za 54 zł , który zawiera już EA Play. Jedyne czego nie masz to EA Play Pro. 

Jak chcesz mieć także gry Ubisoftu to musisz kupić Ultimate. 

Szukaj ofert w linku wyżej +na stronie łowców gier. 

Na Ubi raz na rok coś ciekawego się znajdzie , widzę że wszędzie są duble z innych platform nie wiem ile musiał bym mieć miejsca na dyskach i czasu żeby je wszystkie przejść 

Opublikowano
3 godziny temu, Jaycob napisał(a):

Nie rozumiem podejścia. Przechodzisz jedną, kasujesz, instalujesz następną. Przecież nikt nie każe instalować całej biblioteki naraz.

To ile by trzeba czasu mieć w ciągu miesiąca żeby skończyć np takiego Wieśka 3 do czasu póki się nie skończy abonament 

Opublikowano

Nie wiem ile, każdy inaczej dysponuje z czasem. Zakładając, że main story W3 to ok. 50h, to musiałbyś grać 1.5h dziennie, aby w miesiąc się wyrobić. Jeśli nie masz tyle czasu na granie to imo daruj sobie abonamenty, kupuj gry na "własność" na promkach i graj bez presji czasu. 

Ewentualnie możesz kupić na keyshopach (np. Eneba) kody od razu na 3/6/12 miesięcy, wtedy wychodzi taniej i masz znacznie więcej czasu na przejście gry na spokojnie.

• Like 1
Opublikowano

Tasiemce na 100, 200h IMO warto przechodzić w sesjach 3, 4h. Takie skoki po 1,5h to żart i słaba frajda. 1,5h to sie pyka w sporty, bitki, wyścigi, gdzie wyłączając grę nie "zrywasz" wczucia w klimat.

Opublikowano
1 godzinę temu, JeRRyF3D napisał(a):

Tasiemce na 100, 200h IMO warto przechodzić w sesjach 3, 4h. Takie skoki po 1,5h to żart i słaba frajda. 1,5h to sie pyka w sporty, bitki, wyścigi, gdzie wyłączając grę nie "zrywasz" wczucia w klimat.

Już nie ma tego portalu który pokazywał ile się godzin grało w daną grę "X-Fire" to były czasy jeszcze przed cyfrowe samo ME3 na EAApp pokazuje mi 35 godzin bo jakoś nie mam siły na niego Just Cause 2 na Steam 50 godzin nie chce mi się liczyć wszystkiego samemu :( . Przydał by się jakiś mały programik który liczy czas z gry 

Opublikowano

Ja przytuliłem sobie, za młodego jak grałem chyba w jedynkę(początek to jaskinia i nietoperze i wilki?) to jeszcze nie ogarniałem co i jak. Może sobie odpalę z ciekawości. To się ściąga pojedynczo czy całość i wybiera część? Ile to waży? Bo przy radiówce 20Mb/s to róźnie bywa :E

Opublikowano (edytowane)

Na karcie aktywowałem już promocję DOOM: The Dark Ages i potem dokupiłem na OLX - RE: The Requiem. Nie było problemów z aktywacją. Teraz chciałbym sobie kupić na OLX PRAGMATA. Ktoś może ma doświadczenie, czy grę można aktywować na karcie, na której już było coś aktywowane, czy nie?

Edytowane przez King Arthas
Opublikowano (edytowane)

Tomb  Raider 1-3  to się  grało( na piratach)  w latach 90 wspomnienia   wspaniałe  szkoda je psuć remastrem jakimś ..... dla tego nie pobieram :)

Edytowane przez raiders
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Na 5 dni od dzisiaj za 0 zł ubisoft premium + , jeśli ktoś nie grał na przykład w assassina shadows to warto popykać te 5 dni, jedynie dla tej gry skorzystałem. Od razu anulowałem subskrybcję, żeby nie zapomnieć że po 5 dniach pobiorą automatycznie opłatę.

Edytowane przez tomek25
  • Thanks 1