Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
3 minuty temu, Sheenek napisał(a):

Inny launcher :E

Pomoglo by jakbys napisal o jakim tytule mowisz.

Już mówię  BF5-Edycja Kompletna , NFS-PayBack-Edycja Deluxe , NFS-Heat Edycja Deluxe i NFS Rivals - Edycja Kompletna  . Dziwi mnie to że promka na Steam i EAApp się skończyła a na Epic jest dalej i tylko na Epic :hmm:. Co do launcher to i tak gry od EA z Steam wymagają logowania się do EaApp :( 

Opublikowano

Epic chyba późno odpalił albo ma dłuższą promocję. NFS Rivals i tak martwe, wyłączone serwery, ponoć nawet przy offlinie wywala co jakiś komunikat z próbą logowania- ktoś to napisał na steamie chyba w recenzji albo forum gry. Te gry będą zapewne wymagać EA w tle. Można też poczekać na kolejną promocję, te gry są tanie jak barszcz na steamie czy EA.

Opublikowano
18 minut temu, Reddzik napisał(a):

te gry są tanie jak barszcz na steamie czy EA.

Ta tanie jak barszcz chyba że na promocji bo na teraz za wszystkie jakie wymieniłem Steam chce 700 zł sam NFS-Heat 290 zł xD a na Epicu na teraz wychodzi 56 zł . Wiem że wymagają EA w tle tak samo jak inne gry z Steam od EA i trzeba połączyć konta :) . Brać czy nie brać :hmm:

Opublikowano

Jak jest promocja są tanie... była nie dawno promocja i to dosyć długo. Widziałem jakbym chciał to bym kupił, NFS Heat mam na steamie bo kiedyś kupiłem w promo. Możesz spokojnie poczekać, jeszcze nie jedna promocja będzie. 
Spóźniłeś się, więc zostaje Ci przeczekać na kolejne promocje albo jak już chcesz w nie grać to kupić na Epicu. 

Opublikowano (edytowane)
W dniu 18.08.2026 o 19:25, Reddzik napisał(a):

Spóźniłeś się, więc zostaje Ci przeczekać na kolejne promocje albo jak już chcesz w nie grać to kupić na Epicu. 

Aż tak bardzo mi się nie śpieszy i tak mam kilka gier na Epic różnicy to mi raczej nie robi czy Steam , EaApp czy Epic i tak wszystkie trzeba mieć w PC xD , a czekać nie wiadomo ile mi się nie chce mam dość długa listę życzeń na Steam :) wolał bym płytki ale nigdzie nie ma :( . A jednak się skusiłem xD 

Edytowane przez ChudyXp
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Nie wiem czy to właściwy temat, ale civkaVII za darmo do grania od dzisiaj tj 03.09.2026 do 10.09.2026 na steam ... Ma tak słabe oceny, że widać już się chwytają wszystkiego :) 

Edytowane przez hubio