Tanie granie
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ju-rek · Opublikowano
Raczej mieć płytę główną albo na X870, lub Gene na X670 i jeszcze niektóre Gigabyte ( np. X670E AORUS MASTER ) -
Przez Spl97 · Opublikowano
Po poziomie, jacy wyborcy Konfy reprezentują tutaj można stwierdzić, że jest dokładnie odwrotnie. Niemal każdy z tego grona obecnych pisze tu takie bzdury, że można się tylko złapać za głowę . To samo było na upadłym Labie przecież. -
Przez Dirian · Opublikowano
Tak akurat w kwestii audio Tomahawk będzie na plus bo ma lepszy kodek, ale bez żadnego wzmacniacza i sekcja audio wygląda tam nadal dość biednie, wiec jakiegoś super grania bym się nie spodziewał mimo lepszego kodeka. Poza tym mocniejsza sekcja zasilania (w Gamingu i tak jest ok, więc nie brałbym tego za jakiś wielki plus), jeden radiator na M.2 więcej... Cos tam może się jeszcze znajdzie ale to by trzeba szczegółowo porównać. IMHO nie warto dopłacać bo koło tysiaka są już płyty B650E czy X870 z PCI-e 5.0 dla GPU (na dziś mało istotne, na przyszłość może ale nie musi się przydać jakby wjeżdżało tu kiedyś jakieś topowe GPU...). -
Przez JestemKotem · Opublikowano
Wizualnie - sztos. Zawsze chciałem takie mieć, ale jestem pedantyczny jeśli chodzi o wygląd. Udało się trafić w idealnym stanie za 650zł. Napędza je WS 432 + Tuner AS 632 aczkolwiek jeszcze się zastanawiam nad zmianą. Raczkuje w tych tematach. Podoba mi się opcja zakupu Elizabetki - z wyglądu podoba mi się bardzo. Mocy trochę mało. Ew. jakaś wieża, ale inna. Tu trochę drażnią mnie te francuskie napisy, bo jednak to eksport wersja. -
Przez Kartofel · Opublikowano
A jakie power limity? Nie jestem pewien czy 7gen posiada regulowane kagańce podobnie jak 12, 13 i 14 gen. Ale zobacz, może jest "no limit"?
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi