Elvis79 Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 33 minuty temu, Reddzik napisał(a): Instant Gaming ponoć też jest spoko Jest bardzo spoko, często tam biorę doładowania portfela psn i kupujemy prosto od nich, nie są pośrednikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuhmunud Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 3 godziny temu, AndrzejTrg napisał(a): Od nie dawna obserwuję gg deals, to na które "sklepy" uważać? Nigdy nie zwracałem na "sklepy" uwagi i brałem gdzie taniej, ale podobno trzeba uważać... Jak to z tym jest? Pozycje z Oficjalnych sklepów są bezpieczne. Keyshopy na gg.deals mają pozaznaczane "zagrożenia": Jak klikniesz to pokaże się co jest "nie tak": Jeśli chodzi o poszczególne przypadki, to moje doświadczenie pokrywa się z tym co napisał Reddzik. Z Instant Gaming nie miałem problemu. Z innych Gameseal i Driffle nie miałem problemów. Chyba najbezpieczniej omijać po prostu kluczykownie-bazary (G2A, Kinguin, Gamivo etc). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi