Offtopic o grach
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kandelabros · Opublikowano
To tak działa niestety, przy procesorach z dwoma CCD to GameBar (facepalm) przypisuje wątki w grach do jednego CCD. Trzeba być Microsoftem żeby to rozwiązać w taki sposób. Ale ten sam efekt możemy osiągnąć przy pomocy Process Lasso jakby ktoś potrzebował np. na LTSC. -
Przez bergercs · Opublikowano
Aż mi się przypomnial Opel znajomego: kupil dwa lata temu córce Astrę J 1.7CDTI (130) z 2013. Zachwyceni autem. Ja ostrzegalem :-) Od zakupu wymienili: sprzęglo z dwumasą (obecnie od 2600 - wtedy bodajże 2300), 4x świeca z czujnikiem (placil 4x850zl - obecnie w okolicy 400/szt); ostatnio czujnik na pompie - jako, że Denso to ponad 700. No i oczywiście robocizna do tego. Jak na auto do jazdy 5-7k km rocznie to wydaje mi się, że zwykle 1.6 benzyna byloby lepszym wyborem... -
Przez Sidr · Opublikowano
Kto mógł zrobić coś tak gggłupiego? -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Da sie podbic na zen5 -
Przez VRman · Opublikowano
No spoko, tylko że trzeba rozważyć za i przeciw. To jest pierdoła bez której nic Ci się nie stanie złego. Po prostu się zdenerwujesz i tyle. Z drugiej strony mamy potężne naruszanie wolności i przepychanie bardzo niekorzystnych dla nas przepisów. To trochę jakby pić wrzątek bo komuś zimno. Problem właśnie w tym kto ma być sądem ostatecznym dla obrażliwości. W Anglii masz teraz tak wesoło, że jak nazwiesz pedofila pedofilem, to wpada policja i aresztuje, albo dostajesz wezwanie do sądu, bo tego pedofila akurat przypadkiem bardzo lubi kilka milionów wyznawców religii pokoju i napisać prawdy nie wolno. Były zresztą już przypadki karania lub prób karania za kompletne pierdoły niemal 1:1 na zasadzie jak w rosji na Placu Czerwonym - ktoś z mających władzę uznaje, że miałeś ZŁE ZAMIARY. W rosji masz problem za stanie z czystą kartką. W Anglii za "lubię bekon" To wszystko zmierza w bardzo złym kierunku, a ignorancję społeczeństw niestety wszelkie władze wykorzystują bardzo chętnie. Nic nie szkodzi. Zadzwoniłbym i powiedział, że jestem znajomym Epsteina i by grzecznie powiedział "przepraszam bardzo, co złego to nie ja, miłego dnia" Oj tam, każdemu się może pomylić, bo coś nie doczytał. Po prostu nie wiedział, że nie można podawać postaci fikcyjnych. Nie no, nie żartuj. Nie wierzę. Stanowski nie jest tak głupi. Chyba, że chce zrobić szopkę "paczta jaki jestem antyruski!" jak z Maciakiem.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi