Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)
W dniu 20.06.2025 o 16:44, galakty napisał(a):

Dla mnie czerwiec to miesiąc Men's health i pluję na te wszystkie wymysły DEI. 

Dosłownie wczoraj odpalam apkę DPD z dostawami a tu mi jakieś flagi LGBT wyskakują i opcje w kolorach tęczy - od razu w opcje, wyłączona customizacja, wróciło do normy. 

W dniu 18.06.2025 o 14:04, AndrzejTrg napisał(a):

VDltil8PVGPKP8C0.jpg

Sobie zainstaluj Wicked Whims, tam to zrobisz 12 dzieci 12 kobietom na jednej imprezie xDxDxD 

A bym zapomniał - już za miesiąc premiera bety WickedZoi dla InZoi - :sex:

Edytowane przez Element Wojny
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

- disabled :puchar:

- woman :puchar:

- chyba biała nie jest, ale może to tylko takie światło :puchar:

- musi być bi albo les, bo jak nie...

w sumie to jakaś taka za chuda trochę...

Nie będzie pełnej checklisty zaliczonej to będzie bardzo bardzo źle na Bluesky'ku.

Aktywistki będą:bicz:

a tu

11 lat po BF4, a na pytanie czy to wygląda lepiej od BF4 moje osobiste zdanie, na które ma wpływ styl graficzny (tutaj gorszy, nowoczesny, wszystko takie miękkie i płaskie)  to nie, nie wygląda lepiej ani trochę.

edit: oczywiście widzę, że grafika nie jest dokońćzona

Edytowane przez VRman
Opublikowano (edytowane)

Ja pier...

Co oni z tym YT od...?

Mam lokalizację IP w innym kraju niż Polska. Nie jestem zalogowany do żadnego konta google czy YT. Jedynie język systemu i przeglądarki mam niechcący na PL.

I od paru dni mi wrzuca polskie tłumaczenia tytułów i to naprawdę tragicznej jakości tłumaczenie AI, gdzie jest albo irytujący głos, albo mega-super-duper-extra-wkur(za)jący. 

Co za badziewie. 

Zaraz sprawdzę czy przełączenie przeglądarki na English pomoże, bo już mnie szlag z tym trafia. Co za debil to wymyślił żeby to się aktywowało samo jako domyślne :Crash:

Sorry za offtop, ale kliknąłem na filmik wyżej i mam ochotę zrobić dziurę w monitorze jak słyszę ten głos.

Edytowane przez VRman
Opublikowano
12 godzin temu, crush napisał(a):

Na spiraconej apce YT da się to obejść.

Zresztą na zwykłej też to wyłączałem.

A co teraz działa na Android? Miałem ReVanced ale już nie jest aktualne, a nowej wersji jakoś wgrać nie mogę. 

Opublikowano (edytowane)

Zmiana języka w przeglądarce chyba rozwiązuje problem. A tak przy okazji - to nie tylko debilny pomysł, ale fatalna realizacja. Ludzie którzy tworzyli ten model syntezatora mowy po prostu zawalili robotę. Albo lektor źle czytał, albo uczyli algorytm na jakiś debilach albo reklamach proszku do prania czy innych podpasek w TV. Albo jakiegoś jutubera któremu się wydaje, że umie udawać lektorów.

Tego się po prostu słuchać nie da z samego tylko sposobu intonacji, tempa i ogólnego stylu mówienia. Są milion, przepraszam, miliard razy lepsze syntentyczne głosy. To brzmi 10x bardziej wkur(za)jąco niż Ivona 15 lat temu.

Dobra, ale wróćmy z offtopu do offtopu o grach ;)

Jak ktoś nie śledzi sytuacji z VR, to mod do gier na Unreal Engine jest cały czas dopracowywany i są bardzo pozytywne zmiany. Nie ma chyba lepszego kandydata do pogrania w VR niż gra na podstawie filmu z lat 80tych o roboglinie z przyszłości ;)

Edytowane przez VRman
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Niesamowite jak te bagno teksturowe dalej bardziej podoba mi się, niż te wypieszczone graficzne makiety... 
Pełno drobnych animacji oraz okrzyków, zależnie od kontekstu naprawdę ożywia tą grę. Starcraft II to martwe drewno przy tym starociu, a co powiedzieć o całej reszcie nowszych RTSów.

Edytowane przez musichunter1x
Opublikowano
Godzinę temu, musichunter1x napisał(a):

Niesamowite jak te bagno teksturowe dalej bardziej podoba mi się, niż te wypieszczone graficzne makiety... 
Pełno drobnych animacji oraz okrzyków, zależnie od kontekstu naprawdę ożywia tą grę. Starcraft II to martwe drewno przy tym starociu, a co powiedzieć o całej reszcie nowszych RTSów.

Więcej grałem w jedynkę gdzie na tej mapie wyboru misji zawsze odpalał się ten utwór muzyczny, że zawsze się to słuchało trochę czasu zanim odpalało misję.

Zobaczyłbym Remake z większa ilością misji typu RPG jak ta w kopalni morii.

Opublikowano

OK, nie dorosłem do Kojimy, albo nigdy nie będzie mnie stać na dopalacze, które on zażywa.

W związku z tym, że konsolowa premiera Death Stranding 2 już za nami, tak sobie ostatnio myślałem, czy nie zrobić do jedynki jeszcze jednego podejścia. Bo mówiąc ogólnie, bardzo mi się ta gra podobała, ale poległem na pompatyczno-cringowych dialogach i interakcjach między postaciami oraz na tym, że ogólny zarys fabuły, nie mówię tu o konstrukcji świata tylko o powiązaniach między bohaterami, kto jest czyim ojcem, synem, córką itd., usilnie mi się kojarzył ze scenariuszem do jakiejś wenezuelskiej telenoweli.

No i szwendając się wczoraj po Tubie, zobaczyłem filmik "DS2 final battle", czy coś w tym rodzaju, więc postanowiłem, że tylko rzucę okiem, tak na chwilkę, co to szkodzi. Zanim wyjdzie na PC to już zapomnę...

Jakiż byłem naiwny... tego się już nie da zapomnieć... Zamiast tylko rzucić okiem, to obejrzałem do końca, bo nie mogłem uwierzyć w to co zobaczyłem. Napiszę tylko, że skalę w moim osobistym żenadometrze wywaliło w kosmos. Nigdy nie popełnijcie mojego błędu...
Z drugiej strony, zaoszczędziło mi to te kilkadziesiąt godzin z życia, które poświęciłbym na granie w jedynkę a potem w dwójkę a potem na odegranie finałowej potyczki i stwierdzenie, że ja tyle nie piję... Żegnam Pana, Panie Kojima i nie do zobaczenia...

• Like 1
  • Haha 2
  • Upvote 1