Ryszawy 439 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Ale oni teraz mają się skupić na grach-usługach i takich z otwartym światem, bo to na pewno tym razem się uda. Jeżeli takie wyciągnęli wnioski z tej całej sytuacji, to może niech już po prostu sp...ją. 3
Qrdello 1 004 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Chyba i ja muszę przyklasnąć. Uwielbiałem serię AC, liczyłem na powrót POPa, na nowego Splinter Cella - no ale kretyni chcą iść drogą capcomu, to niech im ziemia lekką nie będzie.
Ryszawy 439 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Żartowałem, anulowali właściwie wszystkie produkcje, bo po prostu ostatnie hity przyniosły im tyle hajsu, że praktycznie nie muszą robić już gier i teraz mogą się zająć czymś co naprawdę kochają. Wąchaniem kwiatków, robieniem spotkań integracyjnych z "minutą krzyku" czy malowaniem tęczowych pasów dla pieszych.
ODIN85 3 752 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Ryszawy napisał(a): Ale oni teraz mają się skupić na grach-usługach i takich z otwartym światem, bo to na pewno tym razem się uda. Jeżeli takie wyciągnęli wnioski z tej całej sytuacji, to może niech już po prostu sp...ją. A to oni robili ostatnio innego rodzaju gry?
Rekomendowane odpowiedzi