galakty 5 169 Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja 10 minut temu, Reddzik napisał(a): Zabezpieczenie przed wczesnym dostępem ^^ Albo mądry PR
azgan 1 860 Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja 18 minut temu, galakty napisał(a): Hahaha no preorders A jak zabraknie 😅😉😂? 1
Radio Tirana 1 606 Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja Niektórym to powinni odciąć dostęp do internetu. Przecież zawsze jest tak, że w dniu premiery trzeba dociągnąć one-day patcha, który zawiera kluczowe pliki, bez których gra się nie uruchomi.
zozolek 405 Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja Godzinę temu, Radio Tirana napisał(a): Niektórym to powinni odciąć dostęp do internetu. Przecież zawsze jest tak, że w dniu premiery trzeba dociągnąć one-day patcha, który zawiera kluczowe pliki, bez których gra się nie uruchomi. No właśnie ostatnio nowa moda nastała Piraci dostają fulla wcześniej 🤣
ODIN85 4 926 Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja 5 godzin temu, Radio Tirana napisał(a): Niektórym to powinni odciąć dostęp do internetu. Przecież zawsze jest tak, że w dniu premiery trzeba dociągnąć one-day patcha, który zawiera kluczowe pliki, bez których gra się nie uruchomi. Nie zawsze tak jest. Czasem ten patch jest już w preloadzie.
PaVLo 1 290 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja Ten typ chyba pierwszy raz robił unbox, bo takiego amatora to dawno nie widziałem, a poza tym chyba na niezłym haju był, bo nie idzie zrozumieć tego marudzenia
Art385 491 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja 140 zeta na loaded shieeet a Ja nawet jeszcze w sumie nie zacząłem Crimsona a tu już jakiś Gothic. Ten 2026 to dobry rok dla gierek dawno tyle nie grałem 1
azgan 1 860 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja 6 minut temu, Art385 napisał(a): 140 zeta na loaded shieeet a Ja nawet jeszcze w sumie nie zacząłem Crimsona a tu już jakiś Gothic. Ten 2026 to dobry rok dla gierek dawno tyle nie grałem Gier jest więcej niż czasu żeby je ogrywać a co chwilę są jakieś nowe tytuły
ODIN85 4 926 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja (edytowane) Ja nie mam w co grać od piątku Edytowane 26 Maja przez ODIN85
Radio Tirana 1 606 Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja Pięknie się to ogląda. Z każdym dniem hype rośnie coraz bardziej. Cały następny weekend będzie wyjęty z życia. 3
Reddzik 3 899 Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja (edytowane) Jak dla mnie świetnie to wygląda graficznie jak i sama walka też niczego sobie- nie wygląda tragicznie. Edytowane 29 Maja przez Reddzik 1
Isharoth 700 Opublikowano 29 Maja Autor Opublikowano 29 Maja (edytowane) Podoba mnie się to! W sumie to dużo pokazali. Mam wrażenie że aż za dużo, więc jak ktoś chce odkrywać grę samemu, to polecam się wstrzymać z filmikiem, nawet jeśli zna oryginał na wylot. A to dlatego że pokazali sporo miejscówek i designów przeciwników. Edytowane 29 Maja przez Isharoth 1
Isharoth 700 Opublikowano 29 Maja Autor Opublikowano 29 Maja Widzę że przejścia animacji nadal niedopracowane, szczególnie bieganie. Czasem wygląda jakby Bezi sunął po ziemi. Ale ja raczej nie będę z tego powodu oceniać negatywnie całej gry. Dla mnie najważniejsze jest samo mięcho, czyli gameplay i klimat. Na materiale walka wygląda ok, ale jestem ciekaw jak to wyjdzie w rzeczywistości. Preorder mam na pudełko. Nie wiem czy zrobiłem dobrze, bo będę musiał pewnie dłużej czekać. Najgorzej jakbym na weekend nie dostał. No ale z 30zł taniej wyszło.
Radio Tirana 1 606 Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja Teraz, Isharoth napisał(a): Preorder mam na pudełko. Pewnie na PS5? Bo na PC to pudełko jest akurat tańsze niż na Steamie.
PaVLo 1 290 Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja Wow, to już za tydzień, trzeba szykować kominek
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez azgan,
2 reakcje
Pokaż odpowiedź