Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, bleidd napisał(a):

Mój kumpel grał w G3 ma Athlonie 1.8 GHz, 512 MB RAM i Radeonie 9550. Gra się wczytywała chyba z 15 minut i na absolutnym low działała w ~15 FPS z freezami na 10 sekund co chwile :E Skubaniec z pół gry tak przeszedł

Też tak miałem. Tylko że Sempron + FX5200 (genialna karta :E). Co ciekawe, to dzielnie grałem tak przez długi czas. Ale człowiek był wtedy cierpliwy :E 

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano

Niestety od MM na razie nie ma żadnej informacji o wysyłce. Ale jeszcze poczekam dziś.

Co do intra, to moim zdaniem bardzo tandetne, zupełnie nie moje klimaty. Animacja jest naprawdę dziwna. Sposób mówienia też do mnie nie przemawia, ale to bym jeszcze przebolał. Animacji raczej nie. Wygląda po prostu śmiesznie, jakby to zrobił na szybko jakiś amator.

Ale sama gra po ostatnim making of wygląda nieźle. ;) 

Opublikowano
51 minut temu, Isharoth napisał(a):

Niestety od MM na razie nie ma żadnej informacji o wysyłce.

Nie masz numeru paczki w aplikacji inpost? 

Samo intro najlepiej ogląda się w prędkości 0.85. Pomijając te spowolnione fragmenty walki, gdyż wtedy to zasnąć można. 

Opublikowano
12 minut temu, Radio Tirana napisał(a):

Nie masz numeru paczki w aplikacji inpost? 

Jeszcze nie :( 

12 minut temu, Radio Tirana napisał(a):

Samo intro najlepiej ogląda się w prędkości 0.85. Pomijając te spowolnione fragmenty walki, gdyż wtedy to zasnąć można. 

Praca kamery też dziwna. Poza spowolnieniami czasem są dziwne przyśpieszenia. 

No i ta kwestia wypowiadana przez Rhobara brzmi jakby wzięta z Arcanii. Okropieństwo. :E 

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

No i doopa, dzisiaj nie będzie, mam nadzieję, że w piątek Media Expert ma otwarte :kwasny:

OperaZrzutekranu_2026-06-03_135750_www.mediaexpert_pl.png.3d17ee67b28a530e7005dbe4745c5703.png

Jednak w ten piątek pracują, czyli szykuje się weekend w Górniczej Dolinie  :yuppie:

OperaZrzutekranu_2026-06-03_140423_sklepy.mediaexpert_pl.png.e3a3a6fa0118464b7a04b841a112576a.png

Edytowane przez PaVLo
  • Like 1
Opublikowano

Już się GOL czaił, aby wypuścić recenzję w dniu premiery w godzinach porannych i nałapać kliknięć. 

Tymczasem THQ Nordic zrobiło ich w balona :dupa: 

Dla udzielających się w tym wątku i tak nic to nie zmienia. O 19:00 bunkrujemy się w pokoju i wychodźmy w niedzielę wieczorem.

• Upvote 1