Nielegalni imigranci i uchodźcy w UE - temat ogólny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kris194 · Opublikowano
Czyli problemem nie jest to, że jest zwykłą polityczną dziwką tylko problemem jest to, że PDT to ujawnił. Nie ma to jak prawicowa hierarchia wartości -
Przez musichunter1x · Opublikowano
Po kilku godzinach, gdy już nie musiałem męczyć się z dostrojeniem gry to miło zaskoczyła mnie projektami przeciwników. Demo naprawdę nie pokazuje na co stać tą grę. Zrobiłem "wyzwanie" w pokoju za czerwoną kartą i prawie mnie ubili, bo wlazłem bez przygotowania. Jednak przydaje się korzystanie ze wszystkiego co się ma, a czuć to dopiero w "mieście", po dorzuceniu mocniejszych przeciwników i gromad. W końcu Capcom coś nowego sklekotał... A jaki to ma potencjał na zrobienie z tego nowego Megamana. Przyszłe wersje tych systemów i przeciwników będą znakomite, a jeśli jeszcze więcej tego dołożą to będzie bogactwo projektów niczym w RE:Revelations 2, a może nawet przebiją. Diana wydaje się trochę upierdliwa i żenująca, ale w sumie rozumiem Japończyków... W końcu jakoś muszą podbić ilość urodzeń w Japonii. Wydajność jest całkiem dobra na rtx3060ti gddr6x, ale ma duży rozrzut. Czasem daje radę 1440p z dlss quality RT, innym razem zapycha się bez RT. 4k DLSS P czasem działa dobrze, a potem potrafi niedomagać. 1440p DLSS Q bez RT już nie ma problemów, może poza drobnostkami, ale wyłączenie shadow cache pomogło, a wydajności starcza. Na pewno mogą poprawić optymalizację, bo używa mało ramu... Ciekawych wrogów w RE to Capcom chyba nie miał od czasów RE:R2, od biedy nowy system zombie w RE2R też ujdzie, ale było to zbyt powtarzalne, aby z tym konkurować. Edit. W sumie robotyczne projekty mogą ominąć ograniczenia silnika, bo kiedyś mówili, że transformacje przeciwników są bardzo kosztowne na RE Engine... Ale mechaniczne zmiany przez przesuwanie elementów itp... wyszło im całkiem dobrze.
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi