Nielegalni imigranci i uchodźcy w UE - temat ogólny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Ultor79 · Opublikowano
Jeden monitor odpięty, ekran ustawiony na 60 MHz i nic to nie daje: -
Przez Kondi2323 · Opublikowano
Hej. Karta Rtx 4080 super Asus Tuf kupiona rok temu, przez ostatni rok grane tylko w league of legends więc 0 obciążenia dla karty. Tydzień temu zacząłem grać w Clair Obscure expedition 33. Temperatury rdzenia 75-78 stopni. Temperatury Hot spot 100-109 stopni. Przeczytałem wątek i postanowiłem wymienić paste na ptm 7950 sam bez żadnego doświadczenia. Dzięki informacjom które tutaj pisaliście i filmikom na youtubie udało się bez problemu, także dzięki wam wszystkim :). Wyniki w Clair Obscure te same ustawienia wszystko to samo, 10minut po złożeniu karty do kupy. Temperatura rdzenia 59-64 stopni Hot spot w maxie 74 stopnie. Starej pasty na rdzeniu praktycznie nie było mimo że przez 90% nie używałem karty w żadnej grze dopiero od tygodnia dostawała jakieś obciążenia. -
Przez Hard Reset · Opublikowano
Aktualnie : Warzone , Arena Brakeout, Expedition33,Alan Wake 2, The Medium. -
Przez Slayer · Opublikowano
Odinstalowałem nvidia app, dalej to samo. Może to słynny problem ala ryzen -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
"Problemy z 1% low fps mam np fps który trzyma się 162 fps powiedzmy bo na tyle blokuje rtss, lub sterownikiem amd freesync włączony ale przez ogromne spadki czy to fps ogólnego średniego czy 1% low nie da się grać." Polecam najpierw odpalic furmarka, na 15-30min i zobaczyc czy wszystko jest ok
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi