Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

https://www.rmf24.pl/regiony/warszawa/news-czterech-na-jednego-ukraincy-odpowiedza-za-pobicie-taksowkar,nId,8068268

Cytat

Czterej młodzi Ukraińcy usłyszeli zarzuty pobicia warszawskiego taksówkarza.

Ukraińcy nie zostali tymczasowo aresztowani. Zastosowano wobec nich dozory policyjne. Mają też zakaz zbliżania się do taksówkarza i kontaktowania się z nim.

gdyby nie oni to mielibyśmy ruskie czołgi pod Warszawą, eh 

saszka sobie zrobił symulator jazdy po wUkrainu. Szkoda, że w Polsce x D

monkey-pink-car-monkey-driving-car.gif

Edytowane przez nozownikzberlina
Opublikowano
Cytat

Decyzja hiszpańskiego rządu o przyjęciu przepisów umożliwiających legalizację pobytu około 500 tys. nielegalnych imigrantów wywołała ostrą krytykę ze strony konserwatywnego dziennika "ABC". Gazeta oceniła, że nowe regulacje w praktyce będą zachętą dla kolejnych migrantów oraz wzmocnią działalność siatek zajmujących się handlem ludźmi.

https://businessinsider.com.pl/gospodarka/hiszpania-legalizuje-migrantow-media-ostrzegaja-przez-mafia-i-handlem-ludzmi/w754mqb

maja rozmach, 500 tys przestepcow za jednym zamachem XDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano (edytowane)
12 godzin temu, hubio napisał(a):

Oby się sami tłukli i nie ważyli podnieść ręki na Polaka.

naiwny czy jaki co ty myślisz że oni tu żyją z pracy w fabryce albo macdonaldzie,  w cywilizowanym kraju zostaliby wyłapani w w pizdu, miś w kwity i 10-15 lat zakazu wjazdu

Edytowane przez ptys
Opublikowano (edytowane)

ciekawe skąd taki gość co nawet po polsku nie umie, nie mówiąc o jakichś międzynarodowych językach, miał na ES'a za ~dwieście koła. Pewnie u Janusza na fabryce zarobił, nie? 

4 godziny temu, ptys napisał(a):

naiwny czy jaki co ty myślisz że oni tu żyją z pracy w fabryce albo macdonaldzie,  w cywilizowanym kraju zostaliby wyłapani w w pizdu, miś w kwity i 10-15 lat zakazu wjazdu

https://panoramakutna.pl/kobieta-skatowana-w-centrum-kutna-zatrzymano-obywatela-kolumbii/

Cytat

Jak udało nam się dowiedzieć, zatrzymany mężczyzna to 28-letni obywatel Kolumbii. Dziś, 2 marca, ma być przesłuchiwany w obecności tłumacza.

obraz.png.159ea93978849b9d7dae73a02f4d9960.png

obraz.png.799ada76cca652d241279f67a227cec5.png

Edytowane przez nozownikzberlina

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• @LeBomB No ta. Potrzebne jest jakieś oficjlane uzasadnienie dla państw.  Jak pisałem, nie wiem jak Iran realnie stał z programem atomowym. Dla mnie nie ma to żadnego znaczenia i nigdy niczym podobnym nie uzasadniałem konieczności obalenia reżimu.   Większe znaczenie ma dla mnie choćby fakt, że zniszczenie reżimu powstrzyma mordowanie opozycjonistów. A z tym się rozkręcili po ostatnich dużych protestach. Tu już też pisałem, uderzenie powinno nadejść dużo wcześniej, pozwoliłoby to uniknąć rzezi. Ale lepiej teraz niż jeszcze później.   Póki co jest dobrze, dominacja lotnictwa USA i Izraela jest totalna. Bombardowania są na naprawdę ogromnym poziomie i reżimowi bandyci nie są w stanie nic z tym zrobić. Trzeba kontynuować i szykować operację lądową, by w najlepszym momencie wejść i dobić reżim. Czy choćby na początek wytepić siły reżimu na terenach Kurdów i potem z tamtą kontynuowac odbijanie reszty kraju.   Edycja: Dziś tak USA jak Izrael skupiają się na niszczeniu wyzutni rakiet i najpewniej składów samych rakiet. Zobaczymy ile reżim będzie w stanie wystrzeliwać za tydzień czy dwa.
    • Miało być porządnie, a tu wychodzi, że jednak tak nie będzie 
    • Tunel magnetyczny.    Przerost formy nad treścią. U nas popularna jest metodą na sznurek nie widziałem jeszcze automatu który by blokował możliwość nagłego cofnięcia butelki poprzez szarpnięcie. Jedna butelka można setki złoty dziennie robić do momentu aż się da złapać 
    • Wolski mówił że te ataki niby na oślep to rozkazy martwej ręki. Po zabiciu przywódcy otwierane są rozkazy które trzeba wykonać w rewanżu.   Nie były to jakieś spektakularne uderzenia więc sporą część potencjału Iranu zneutralizowano. Kraj liczy 90mln ludzi więc coś tam mogą sobie chałupniczo produkować. Zobaczymy jak to się potoczy. Dobrze mieć te 200L paliwa na jazdę wokół komina przez najbliższe dni Jeżeli pola naftowe, gazowe i infrastrukturę do tego mocno zniszczą to będzie przyśpieszona elektryfikacja pojazdów Zarobi USA i Rosja
    • Co prawda wzrost wyhamował, ale brak większego marketingu (ogółem, pomijam specyfikę auta, zastosowania itd.) może być spowodowany udziałem sprzedaży opon: + https://www.oponeo.pl/artykul/badanie-czy-polacy-wymieniaja-sezonowo-opony Także produceni / sklepy może chcą właśnie zwiększyć udział sprzedaży swoich opon AS; może Btw: W ~lipcu pojawi się nowy Vredestein AS Quatrac Pro 2; Zobaczymy, czy Apollo/Vredestein odrobią lekcję. *I dodam do znudzenia - nie jestem fanatykiem AS, co wiele razy opisywałem; Rejon, temperatury, kilometraż itd. i nie ma bata - opony sezonowe i kropka.
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...