Nielegalni imigranci i uchodźcy w UE - temat ogólny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez lukadd · Opublikowano
Kto wie, może to tylko kupa i wystarczy wyczyścić i procek za 150 zeta jak nowy będzie śmigał -
Przez VRman · Opublikowano
Żadnego problemu nie ma. Gównianych kabli czy styków niskiej jakości nie spotyka się nigdzie, bo żadna szanująca się firma w roku 2026 nie zrezygnuje ze standardów jakości na rzecz zwiększenia zysku. No kto by tak robił?! Każdy, komu się sfajczyło wtykał specjalnie tylko na 1mm zamiast docisnąć. Wcześniej tysiące kabli 8pin się też fajczyły, tylko specjalny OKI (Oddział Kontroli Internetu) kasował wszelkie wpisy. Wszyscy którym się sfajczyło mimo dociśniętej wtyczki i markowego kabla to idioci, a jeśli to osoby z wieloletnim doświadczeniem i szanowane, to na pewno montowały po pijaku, albo ich kot się bawił kablem albo pies pogryzł wtyczkę. Problemu tak nie ma, że wprowadzono "poprawki". Jasne, że nie fajczy się 30% kart/kabli, ale problem zdecydowanie jest. I ktoś komu się droga karta sfajczyła naprawdę w dupie będzie miał czy miał pecha i był wśród np. 1%, bo 99% kabli/gniazd się nie fajczy. Nie ma co panikować, ale trzeba i to zdecydowanie podjąć środki ostrożności, które nie były konieczne wcześniej. Nawet w przypadku kart 5070, choć wedle ekspertów te się nie mają prawa fajczyć, bo blablabla. A się fajczą. No jak na złość. Pewnie specjalnie ktoś sfajczył dla clicbaitu. ;] Słynne, legendarne "dziwne... u mnie działa" -
Przez huudyy · Opublikowano
Czy ja jestem jakimś boomerem, że nie wiem o co chodzi? Kamień Samsung? -
Przez LYCONE · Opublikowano
Miałem kiedyś A5 z 2014 czy 2015. Kupiony jako nowy. Po 4 latach sprzedawałem w stanie idealnym. Znalazłem fotki, jakość wnętrza była super, zero skrzypienia. Ogólnie nawet teraz patrząc ns te zdjęcia to wyglądał ten samochód jakoś bardziej premium niż ta A6 z filmu Mam sporadyczny kontakt z gościem co je kupił. Zrobił sobie soft na 260KM+, do tego jakieś big break i zadowolony jeździ do dzisiaj.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi