Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
15 minut temu, Suchy211 napisał(a):

@Klakier1984 Ale ona nie jest wyjątkowa, raczej do bólu standardowa, tylko mówi na głos co oni wszyscy myślą. I to właśnie w tym problem z masowym wpuszczaniem byle kogo. 

Czorny z Afryki mi ostatnio probowal wmowic, ze oni pracuja na to, ze w Polsce ludzie socjal dostaja. Powaznie.

Opublikowano

Teoretycznie mogłaby to być prawda. Ale najpierw:

1. Odsetek pracujących wśród nich musiałby być wyższy niż wśród Polaków.

2. Kiedy przejdą na emeryturę i zaczną pobierać polską emeryturę musieliby zostać w Polsce, a nie wydawać w kraju pochodzenia. 

3. Ich kryminaliści musieliby być nie drożsi niż nasi w przeliczeniu na łebka. 

4. Musieliby nie wyprowadzać kasy z Polski do krajów pochodzenia.

5. Na pewno jest jeszcze kilka rzeczy które nie przyszły mi do głowy.

Opublikowano
7 minut temu, Suchy211 napisał(a):

Teoretycznie mogłaby to być prawda. Ale najpierw:

1. Odsetek pracujących wśród nich musiałby być wyższy niż wśród Polaków.

2. Kiedy przejdą na emeryturę i zaczną pobierać polską emeryturę musieliby zostać w Polsce, a nie wydawać w kraju pochodzenia. 

3. Ich kryminaliści musieliby być nie drożsi niż nasi w przeliczeniu na łebka. 

4. Musieliby nie wyprowadzać kasy z Polski do krajów pochodzenia.

5. Na pewno jest jeszcze kilka rzeczy które nie przyszły mi do głowy.

Ten czorny mi to mówił w Holandii xD

Opublikowano
Godzinę temu, Fatality napisał(a):

miedzy innymi dlatego nie powinno być migrantów w Polsce z takich krajów w ramach pseudo walki z demografią.

co z tego że 1 będzie normalny, jeśli 9 pozostałych to zwierzęta. 

ale taka jest kultura w tych dzikich krajach. Pytanie, dlaczego lewicy tak zależy aby akurat dzikusów tutaj sprowadzać? 

Opublikowano (edytowane)

Zrzut-ekranu-2026-08-28-011400.png

Zrzut-ekranu-2026-08-28-011453.png

https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/tysiace-mieszkancow-ceuty-protestowaly-przeciwko-migrantom-interweniowala-policja/z41jb94,79cfc278

policja ostrzelała protestujących (Hiszpanów) którym grozi nawet do piętnastu lat pozbawienia wolności

swoją drogą, przecież Pedro Sánchez mówił, że odesłali wszystkich imigrantów

czyżby kłamał?! 

Edytowane przez nozownikzberlina
Opublikowano (edytowane)
W dniu 28.08.2026 o 08:23, oldfashioned napisał(a):

Nie zazdroszcze Hiszpanom. Najgorsze, ze mam troche starych, 'lewych' znajomych hiszpanow - oni nadal nie widza problemu. Tzn. widza problem ze ludzie nie chca tego bydla wpuszczac. Ugotowane zaby.  

Pasuje idealnie :E znany prank stosowany na lewakach z Francji :D\

A tu coś dla unijnych szurów mówiących od lat, że dlaczego UK jest teraz w takim złym stanie jak wyszła z UE? Bo dzięki temu bez ograniczeń nastąpił zalew odpadami. Jak to mozliwe, że tyle siły roboczej a prognozuje się że Polska niedługo ich wyprzedzi w PKB? 

Edytowane przez Fatality
Opublikowano (edytowane)

UK - miasto po mieście już podbijane. Żałuję że nie pojechałem na wycieczkę do Anglii bo teraz z babą już traci to sens.

Kiedy flagi kraju są już zakazane to znaczy że już po ptokach 

Edytowane przez Fatality
Opublikowano
W dniu 27.08.2026 o 11:33, Fatality napisał(a):

miedzy innymi dlatego nie powinno być migrantów w Polsce z takich krajów w ramach pseudo walki z demografią.

co z tego że 1 będzie normalny, jeśli 9 pozostałych to zwierzęta. 

Wypisz wymaluj to jest mentalność polskich kiboli. Fascynujące jest to, że identyczne postawy widać u ludzi nie mających ze sobą jakiegokolwiek kontaktu jako grupy, ale będącego na podobnie niewysokim poziomie inteligencji.

Opublikowano

https://kryminalne.o2.pl/informacje/ukrainski-zolnierz-zabity-zatrzymali-15-latka-wyznawal-islam-7323904201582624a

Cytat

49-letni weteran wojny w Ukrainie został śmiertelnie ugodzony nożem w swoim mieszkaniu w niemieckim Dortmundzie. O morderstwo oskarżony jest jego 15-letni syn. Niemieccy śledczy próbują rozwikłać motywy zbrodni - w tle pojawiają się doniesienia o domowych awanturach oraz nagłej radykalizacji religijnej nastolatka.

Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, nozownikzberlina napisał(a):

kilka tygodni temu Ukrainiec pedofil, a teraz jakiś ciapaty pedofil. No nieźle!

obraz.thumb.png.468e9ea9e1928f7740e79b9fec6e9664.png

Czasem ciężko stwierdzić dokładnie narodowość, ale wygląda na hindusa, ewentualnie pakola z hinduskimi korzeniami. To są najwięksi zboczeńcy. Generalnie z jednej strony najbardziej pracowci z inzynierów, z drugiej strony takie akcje są u nich na porządku dziennym.

Ogólnie to zauważyłem pewną tendencję co do nardowości lekarzy i inżynierów:

Hindusi: brudasy i zboczeńcy, którzy jeśli mają możliwość to zaczepiają tylko samotne kobiety; najbardziej pracowici

Araby (bliski wschod): najbardziej "normalni" i wypośrodkowani z całej tej grupy

Pakole/Afgańczycy: najgorszy sort arabów z najgorszymi radykalnymi poglądami;

Murzyni z centralnej afryki: największe lenie i najbardziej niebezpieczni (muzułmanie);

Somalia: bez komentarza bo będzie ban

Jeszcze można dorzucić Turków, ale oni są kilkaset lat do przodu w ewolucji

Edytowane przez Fatality